reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

No właśnie wyniki są naprawdę ok. Męża są super bez zarzutu, u mnie stwierdzone PCO, jestem po badaniu drożności I też wszystko ok. W zasadzie problemem jest brak owulacji.
I Wam in vitro proponuja? No smiech na sali[emoji13]
Przy braku owulacji wystarczy stymulacja z lekami i monitoringiem[emoji111]

reklama
O widzisz, zapomniałam napisać że o miesiąc maj chodziło [emoji23] dokładnie to 5dc byłam na wizycie i dostałam na stymulacje Letrozole, które miałam brać przez kolejne 4 dni. Następnie byłam 10dc, ładny pecherzy był i dostałam Ovitrelle do wykonania 11dc rano i od 12 do 15dc codziennie męczyć partnera a od 16 dnia cyklu włącznie przez kolejnych 9 dni leki. 25dc mam zrobić test. Mam nadzieję że teraz wyjaśniłam trochę lepiej [emoji6]
Od 1-4 dnia? Przepraszam ale nie rozumiem

Witam wszystkich [emoji6] u nas lekarz kazał seksik zaraz po okresie następnie przerwa aż do owulacji i seksik co 2-3 dni , następnie leżymy z nasieniem godzinkę ,i powiem wam że się udało aktualnie 13 tydzień clo brałam 2x1 tabletka , nawet monitoringu nie miałam [emoji6] , a i test wyszedł 4 dni przed okresem slabiutenka kreska ledwie widoczna ale oczywiście ja już wiedziałam że to ciąża , potem miałam schizy że okres przyjdzie normalnie , na szczęście nie przyszedł ,więc radzę testy robić koło terminu @ bo to jednak stresu miałam co nie miara a te 4 dni to wieczność trwały [emoji6] pozdrawiam [emoji6] i kciuki trzymam za wszystkie dziewczyny [emoji6],oby się i wam udalo [emoji16]

Też mi się to dziwne wydało jak lekarz wyskoczył z in vitro. Ok laparoskopia rozumiem choć HSG wyszło ok Ale miałam wycinany wyrostek za dzieciaka blizna jest duża I brzydka I lekarz twierdzi że mogą być mimo wszystko zrosty A przez to jakieś zwężenia więc warto te ewentualne zrosty usunąć. Ale moim zdaniem nas ostatecznośc to insyminacja, póki co.
I Wam in vitro proponuja? No smiech na sali[emoji13]
Przy braku owulacji wystarczy stymulacja z lekami i monitoringiem[emoji111]

Ja też miałam w wieku 14 lat wycinany wyrostek ale Blizne mam malutka nie widoczna wyczuwalna tylko pod palcami jak ja dotykam.

Byłam dziś u ginekologa bo nie dostałam @ to jest mój 3 cykl z CLO i endometrium dość słabe bo 11 mm ciężko powiedzieć czy była owulacja. Powiedziała że jak dostanę @ to mam do niej zadzwonić i umówi mnie zaraz po @ żeby zobaczyć jajniki i chyba będzie chciała mi zrobić monitoring i może mi przepisze zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka.

reklama
No siedze wlasnie w pracy i tak mi sie nie chce, ze szok! Czy ktoś moze w tym tygodniu testuje oprocz mnie? Za 6 dni ma byc @ i kiieeeedyyyy moge już robić teest???:p:p:p:D

Do góry