reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Hello :)
Dziś 6dc i 3 dzień z clo 2 tabletki. Od jutra zaczynam testy owulacyjne i olej z wiesiołka 3000mg dziennie. Przytyłam 2kg :(

Która testuje na dniach?

Halo haloo :)
U mnie 22dc takze jeszcze troszke i testuję. Objawow zadnych oprócz utrzymujacego sie bolu sutkow od owulacji :) ja po clo tez przytylam 2 kg.. az sie boje nastepnego cyklu..

Halo haloo :)
U mnie 22dc takze jeszcze troszke i testuję. Objawow zadnych oprócz utrzymujacego sie bolu sutkow od owulacji :) ja po clo tez przytylam 2 kg.. az sie boje nastepnego cyklu..

Oby to był dobry znak ten ból sutków!! Trzymam kciuki mocno! Już jesteś bardzo blisko do testowania! Kiedy planujesz zacząć? Miałaś monitoring?

Kurczę nie przypuszczałam ze przytyje bo w pierwszym cyklu z clo żadnych objawów a teraz 2kg+ cholerka jasna.... oby szybko zeszło.

Oby to był dobry znak ten ból sutków!! Trzymam kciuki mocno! Już jesteś bardzo blisko do testowania! Kiedy planujesz zacząć? Miałaś monitoring?

Kurczę nie przypuszczałam ze przytyje bo w pierwszym cyklu z clo żadnych objawów a teraz 2kg+ cholerka jasna.... oby szybko zeszło.
Serce ja właśnie przytylam +2 kg jak wzielam 2x1... nie mialam w tym miesiacu monitoringu bo lekarz gdzieś sie urlopowal. Mysle, ze na następny weekend będę testować bo cykle mam 30 dniowe. Jak sie czujesz po clo? Wystepuja uderzenia goraca? Ja myslalam, ze nie wyrobie tak mi bylo goraco momentami. Czy beta 3 dni przed planowanym okresem bedzie odpowiednia? :)

Serce ja właśnie przytylam +2 kg jak wzielam 2x1... nie mialam w tym miesiacu monitoringu bo lekarz gdzieś sie urlopowal. Mysle, ze na następny weekend będę testować bo cykle mam 30 dniowe. Jak sie czujesz po clo? Wystepuja uderzenia goraca? Ja myslalam, ze nie wyrobie tak mi bylo goraco momentami. Czy beta 3 dni przed planowanym okresem bedzie odpowiednia? :)
Powinna już być odpowiednia jeśli jesteś w ciąży ale ja odradzam robić betę lub testować przed miesiączka ponieważ wyjdzie ci pozytyw A parę dni później dostaniesz miesiączke i będziesz rozczarowana. Poczekaj do nią @ i wtedy zrób betę lub zrób test ciążowy.

Tez mi cholernie gorąco jest i pocę się bardziej przez to. Koleżance wyszła 3 dni przed przy cyklach 25 dniowych wiec jest duża szansa!

Duphaston tez bierzesz?

reklama
Też mam wybuchy gorąca a do tego jakaś płaczliwa i bardziej rozdrażnieniona jestem. Dzisiaj wzięłam ostatnią CLO od jutra testy owulacyjne I działamy [emoji4]
Tez mi cholernie gorąco jest i pocę się bardziej przez to. Koleżance wyszła 3 dni przed przy cyklach 25 dniowych wiec jest duża szansa!

Duphaston tez bierzesz?

Do góry