reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej kobietki:) czy ktoras z was miala stycznosc z suplementem "inofem" i czy po zastosowaniu zauwazylyscie jakies zmiany, poprawe? Ja biore od 1 miesiaca i chyba narazie za wczesnie zebym zauwazyla czy cos sie zmienilo.

reklama
Dziewczyny chcialabym się Was poradzić odnośnie Clo.
Dziś mam 2dc z żywą krwią, ale plamienia mialam już w sobotę, na sam wieczór było też trochę żywej krwi ale tylko w środku, na bieliźnie tylko brunatne plamienie. I teraz nie wiem jak liczyć poczatek cylu? Od plamien, czyli od soboty? Czy od niedzieli, gdzie okres rozkręcil sie juz na dobre?
To wazne dla mnie, bo od 3dc mam brać Clo.
I teraz kurczę nie wiem, czy powinnam wziac dziś czy jutro?

Miałam podobnie I zaczęłam liczyć od pierwszego dnia takiego prawdziwego krwawienia choć 2 dni wcześniej pojawiło się delikatne plamienie.
Dziś mam 2dc z żywą krwią, ale plamienia mialam już w sobotę, na sam wieczór było też trochę żywej krwi ale tylko w środku, na bieliźnie tylko brunatne plamienie. I teraz nie wiem jak liczyć poczatek cylu? Od plamien, czyli od soboty? Czy od niedzieli, gdzie okres rozkręcil sie juz na dobre?

Ja tez liczylam od dnia gdzie juz byl w pelni

Dziewczyny napisze tak bezposrednio ale inaczej się nie da :) jestem w 20dc, clo 2-6 dc 2x1. Czas owulacji, silny bol jajnika i bardzo wrazliwe i bolace sutki. Bylo to ok 14, 15 dc i mysle, ze skok progesteronu stąd ten bol i wrażliwość. Ale. Ten bol się dalej utrzymuje, nie moge nawet delilatnie przetrzec bo sprawia mi to bol. O co chodzi?

Dziewczyny napisze tak bezposrednio ale inaczej się nie da :) jestem w 20dc, clo 2-6 dc 2x1. Czas owulacji, silny bol jajnika i bardzo wrazliwe i bolace sutki. Bylo to ok 14, 15 dc i mysle, ze skok progesteronu stąd ten bol i wrażliwość. Ale. Ten bol się dalej utrzymuje, nie moge nawet delilatnie przetrzec bo sprawia mi to bol. O co chodzi?
Clo to bardzo silny lek chociaż niektóre dziewczyny nie mają żadnych skutków ubocznych. Ja czułam się fatalnie przy przytulankach płakałam z bólu, ból taki jakby ktoś mi wygrywał jajniki i tak od odstawienia clo do okresu... Źle wspominam ten czas jak go brałam. Lekarze twierdzili że tak może być. Tylko później dowiedziałam się że niepotrzebnie go brałam więc może dlatego tak źle się czułam... Nie wiem... Bądź dobrej myśli za wszystkie cały czas trzymam kciuki. Czasem do was jeszcze zaglądam :)

reklama
Cześć, jestem tutaj nowa o chętnie dołączę do Waszej grupy. Kilka słów o mnie: mam 27 lat i o dzidziusia staramy się od września. Mam policystyczne jajniki i co z tym związane brak owulacji. Od następnego cyklu zaczynam brać clo od 2-6dc. Aktualnie biorę metfomax, duphaston przez 12 dni oraz ovarin.

Do góry