reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Kaprycha ja tez sie poplakalam słuchajac tej piosenki :sorry2: suuuper jest!!!

Witam dziewczyny!!! Pamietam jak pisalam tu w maju ze sie staramy o dzidzie teraz mamy luty i czekam na rozwiazanie.
Zycze wam szybkiego zafasolkowania i spokojnych 9 miesiecy.

reklama
cześć dziewczyny!
jetem nowa i trochę po omacku poruszam się po forum

a zarejestrowałam się bo od 3 lat bezskutecznie próbuje zajść w ciążę i bezskutecznie znaleźć dobrego lekarza- jak narazie jestem na etapie wszystko jest w porzadku po co sprawdzac trzeba sie starac....po takim czasie juz powinien mnie skierowac na badania dodam ze to juz 3 i u wszystkich bylo to samo- zaczynamy od zera niech sie pani postara a potem zobaczymy....

jestem juz tym wyczerpana i nie wiem co robić.....

mam 26 lat i moim marzeniem jest zafasolkowac:)

cześć dziewczyny!

a zarejestrowałam się bo od 3 lat bezskutecznie próbuje zajść w ciążę i bezskutecznie znaleźć dobrego lekarza- jak narazie jestem na etapie wszystko jest w porzadku po co sprawdzac trzeba sie starac....po takim czasie juz powinien mnie skierowac na badania dodam ze to juz 3 i u wszystkich bylo to samo- zaczynamy od zera niech sie pani postara a potem zobaczymy....

Witaj !!!! :tak:
i jazda do innego lekarza! w napisz skad jestes! to postaramy sie pomoc w znalezeniu innegi mam nadzieje dobrego lekarza! bo 3 lata pod opieka lekarza i bez badan to sie w glowie nie miesci!!!!!!!!!! a najgorsze to to ze przyczyna moze byc blaha a przez zaniedbanie lekarza sie tyle czasu meczysz!!

Witam nową staraczkę.

Przepis na ciasto babkowo-serowe na staraczkach 2009r. Może któraś spróbuje. Smacznego.

Witajcie... chciałam podejrzeć co u Was słychac... a tu proszę takie wieści:
Shenkoka GRATULACJE!!!! OGROMNE!!!!

A ja miałam iść we wtorek do gina i co? jak mnie w nocy złapała gorączka, tak cały wtorek leżałam w łóżku i do gina nie poszłam...

Pozdrawiam

śliczna pioseneczka... Jaki głos ma ta kobieta:szok: piękny

witamy nowe dziewuszki :-D

shenkoka gratuluję jak bosko!!!!!

dzisiaj w pracy po lekach na uspokojenie najpierw zalałam firmowego laptopa herbatką:-( i chyba już nie zacznie działać:zawstydzona/y: ehhhh...muszę się przyznać szefowi :baffled:
jestem tak zmulona po tych lekach że dziewczyny w pracy zaczęły się ze mnie śmiać czy przypadkiem dzisiaj nic nie brałam bo jakaś nieprzytomna jestem hehehe....

ale póki co taaaaak miiiii sięęęęęeeeeeee chceeeeeeeee spaaaaaaaaaać.......................

Witam was dziewczynki wpadam tylko sie przywitac poczytalam was i widze ze sa fasolinki i fluidki:tak:

GRATULACJE dziewczynki swietnie sie spisalyscie:-D

Ja dalej mam dola oczy od placzu juz mi puchna brzuch mnie boli i nie moge sie na sekundke nawet skupic moj maz powaznie zaczyna sie o mnie martwic eh nie wiem co ze soba poczac kompletnie sie rozkleilam nie pamietam kiedy ostatnio przespalam cala noc ale dosc juz nazekania zmykam sie polozyc milego wieczorku dla was wszystkich :-D

Validol... na bazie waleriany... ziołowe lekarz powiedział, że nie ma opcji aby zaszkodziły ewentualnie fasolince... 4 złote 10 tabletek do ssania... bez recepty

Ostatnia edycja:
Siemka :-D

Kaprycha ja tez sie poplakalam słuchajac tej piosenki :sorry2: suuuper jest!!!

Witam dziewczyny!!! Pamietam jak pisalam tu w maju ze sie staramy o dzidzie teraz mamy luty i czekam na rozwiazanie.
Zycze wam szybkiego zafasolkowania i spokojnych 9 miesiecy.

Witaj kochana :-D Dzieki za zyczenia, my tez Ci zyczymy bezbolesnego rozwiazania i zdrowej kruszynki. Gratulacje mamusiu :-D

cześć dziewczyny!

Witaj Madziku wsrod nas :-D
Kochana, jak Eve Ci napisala, musisz koniecznie zmienic lekarza bo tak sobie czekac na fasolke mozna w nieskonczonosc. Ja tez zmarnowalam kilka ladnych lat...

Witam nową staraczkę.

Przepis na ciasto babkowo-serowe na staraczkach 2009r. Może któraś spróbuje. Smacznego.

Widze, ze jednak nie mozesz sie bez nas obyc i niedlugo Cie nie bylo (na cale szczescie) :-D:-D:-D Na przepis rzuce okiem, juz od tygodnia za mna chodzi cos slodkiego - mimo ze slodkosci normalnie nie lubie ;-)

Ja dalej mam dola oczy od placzu juz mi puchna brzuch mnie boli i nie moge sie na sekundke nawet skupic moj maz powaznie zaczyna sie o mnie martwic eh nie wiem co ze soba poczac kompletnie sie rozkleilam nie pamietam kiedy ostatnio przespalam cala noc ale dosc juz nazekania zmykam sie polozyc milego wieczorku dla was wszystkich :-D

Oj sloneczko nasze, doskonale Cie rozumiem.. Kochanie, mnie zawsze troszke pomaga lampka wina w goracej kapieli z piana:blink:

Validol... na bazie waleriany... ziołowe lekarz powiedział, że nie ma opcji aby zaszkodziły ewentualnie fasolince... 4 złote 10 tabletek do ssania... bez recepty
Musze je kupic, moj M. sie ucieszy bo ostatnio nie da sie ze mna wytrzymac :-D

Elisabeth, Ty tu nie sciemniaj ze jestes chora, tylko marsz do ginka :-p Zartuje kochana, wracaj szybko do zdrowia:-D

reklama
Witam was dziewczynki wpadam tylko sie przywitac poczytalam was i widze ze sa fasolinki i fluidki:tak:

GRATULACJE dziewczynki swietnie sie spisalyscie:-D

oj sisi czyżby sie dopadła depresja? ja tak miałam w listopadzie, ale przeszło..niestety leków przeciw depresyjnych nie można brać przy starankach

Do góry