reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

bablyss ja mam sporo maluchów w rodzinie - siostra ma 3 a kuzynka 2 + trzecie w drodze więc jutro obowiązkowo do 5-10-15

a co do fotek..czekam na album!! nie ma się czego wstydzić!!!!!!!

reklama
babo i jak kochana trzymam kciuki nie ta wreda nie przychodzi, trzeba ją odgonić a sio a sio

romka pisze:
dzieki,dzieki martynko,poki co lipa przez dwa tyg cisza..!!stoje w miejscu!

Nie ma czym się martwić. Na pocieszenie powiem Ci, że ja szukam pracy od kwietnia 2008 roku i nadal nic. I zrozumiałabym jakbym tak w niej przebierała ale tak nie jest. To ten kryzys. Może w końcu się skończy i się uda. Głowa do góry i nie rezygnuj trzeba walczyć o swoje;-)

martyna222 pisze:
wiecie co, prawy jajnik zaczyna kłuć i boleć i to tak ostro i mnóstwo śluzu .... oj dziewczyny jeszcze raz zawalczę, może po tych wiataminkach M. plemniczki się wzmocniły!!!

Walcz, walcz kochana to Twoja szansa:-) powodzenia i trzymam kciuki:happy: a zdjęcia są piękne;-)

bablyss pisze:
mari27, niunia, kinguś, martynko wiecie dziewczynki, ja raczej bety nie zrobie.Już etap "napalania się"przechodzilam i mam to za sobą.Zrobilam 2 testy ciążowe i raczej to nie są kreski ciążowe, gdyby tak bylo to raczej ciemne.Dzis jest jednak 2 dzien od terminu @ (cos wczesniej namieszałam):sorry2:.Teraz czekam na @, a jesli jestem w ciąży, to mi ona uszami na pewno nie wyparuje:tak:

Kochana podoba mi się Twoje nastawienie i zarazem gratuluje cierpliwości;-) ale w tym jest racja co będzie to będzie, a mówią, że brak wiadomości to dobra wiadomość:-) jestem z Tobą i trzymam mocno kciuki:tak:
A te ubranka są takie śliczne a słodziutkie a ja mam znowu chopla na punkcie wózków lubię je oglądać i w końcu chciałabym taki kupić. Hmm może się to uda niedługo??

babo..tylko spokojnie tylko spokojnie..cierpliwość w końcu musi kiedys zostać nagrodzona! co do objawów to nie wszystkie je mają..każda z nas jest inna..trzeba miec nadzieję!

tak masz racje,,,musze sie uspokoic bo to i tak nic nie pomoze,poco mam sie denerwowac,jak nie to dalej bedziemy probowac...az do skutku:-)mysle pozytywnie!

i widze ze juz zinteresowanie ciuszkami..oj ja mam ochote tez pokupowac ale nie mam dla kogo..mojego brata synowie maja 8 i 12 juz duzi sa..a my ostatnio przestawialismy meble i przygotowalismy pokoik dla dzidziusia,nic w nim nie ma narazie...czekamy na fasoleczke..a potem oj ale nakupuje...az nie bedzie miejsca:-)

oj babo..ale sie rozmarzyłam..my bedziemy na wiosne odświeżać pokoik przeznaczony dla maluszka..oby tylko się pojawił :tak:

hehehe a skoro o ciuszkach..to..weszałm na inne watki forum BB..doradzam, polecam czy jakos tak..i tam dziewczyny wypowiadaja sie o wózkach..warto poczytać..niektóre posty jak sie czyta to mozna boki zrywac ze smiechu..polecam

Babylys sliczne te ubranka ja chyba tez jutro pojde do 5 10 15 i kupie cos grzesiowi malemu mojej siostrzyczki moze tez spotkam cos dla nienarodzonej jeszcze karolinki ale nie wiem czy kupowac jeszcze zostal miesiac do jej narodzin a niechcialabym nic w zaden sposob zapeszyc wienc moze sie powstrzymam?:sorry2:

Ja kochane sie powoli juz rzegnam bo jutro po tygodniowym urlopie pierwszy dzien w pracy wienc musze sie wyspac bo wstaje o 5:tak::szok:masakra

Odezwe sie jutro dio was kochane poznym popoludniem tymczasem slodkich snow zycze i spokojnej nocki:-D

Dobranoc:-D:-)

Bobo kochana widze ze i ty zdajesz egzamin na prawo jazdy kiedy masz egzamin ja juz drugi niestety bede miec 10 marca ale mam nadzieje ze tym razem sie uda bo nie boje sie jezdzic i bardzo bym juz chciala pykac sobie do pracy autkiem:tak::sorry2:

Jeszcze raz dobranoc kochane i slodkich snow zycze wszystkim staraczkom:tak::-D

reklama
Do góry