reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kurcze Bernardko to mu powiedz wszystko tak jak nam, ze czujesz ze zrzuca na ciebie cala odpowiedzialnosc za "robienie dziecka", ze myslisz ze on sie w ogole nie przejmuje i nie interesuje, ze nie mysli o twoich uczuciach i odczuciach..wywal mu z grubej rury - moze on jest z tych do ktorych tak trzeba ( jak moj maz )

reklama
romka wszystkiego najlepszego!!!!:-):-):-)

dziekuje!:-)

cześć dziewczynki
ROMKA STO LAT!!!! :-)
:-)

dziekuje:-)

Romeczko wszystkiego najlepszego :-D:-D:-D:-D
;-)

Romka - wszystkiego najlepszego, sto lat i spełnienia marzeń - a w szczególności fasolki urodzinowej

nima fasolki urodzinowej heh,dziekuje:-)

romka wszystkiego najlepszego

ja niedawno wrocilam z pracy,jestem zmeczona,ide sie wykapac i spadam spac..jeszcze raz dziekuje za pamiec! kochane jestescie!

Wróciłam własnie ze szkoły, jestem padnięta jak Rex;-) Tempka dziś 36,75 ale zakłócona bo mierzona o 5 rano..
Zobaczymy jaka jutro będzie przy "normalnym" pomiarze. Tak mi sie nie chce jutro do pracy iśc.. moze któras mnie chce zastapic?:-pHehe, żartuje:-D No a teraz Kochane zmykam do mojego M i poogladamy tv:-)

Szafirek pamiętamy Cię, pamietamy:tak:

reklama
dzieki patrysiu:-)
szafirku nie smutaj sie ..... kazda z nas ma takie straszne dni... ja nawet ostatnio czesciej niz rzadziej..... ale bedzie lepiej zobaczysz...
co do pracy to wspolczuje chorej atmosfery bo tez to przezywalam.....

Do góry