reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie:-) nie bylo mnie pare dni i nie wiem wogole co sie dzieje na forum :zawstydzona/y:

Kingus- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! przepraszam ze dopiero teraz skladam Ci zyczenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja czekam sobie na @, nawet nie wiem ktory mam dzien cyklu :blink: ( zaraz zobacze na suwaczku :tak:) wczoraj w nocy obudzilam sie z silnym bolem jajnikow :shocked2: moze cioteczka sie zbliza (OBY):sorry2:
Dzisiaj czytalam o kobiecie (29lat) ktora zmarla podczas zabiegu in vitro :szok: to bylo chyba w 2003 roku, masakra normalnie :no:

No prosze i stuknelo 2 lata staran u mnie...

Pozdrawiam wszystkie Babeczki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Staramy sie z mezem o dzidziusia od roku.Mam 28 lat .Bardzo prosze o pomoc dzisiaj mam 33 dzien cyklu miesiączki brak .dziwne uczucie ból brzucha jak na okres .zrobbilam 3 testy ciazowe na kazdym z nich wyszla kreska tylko taka jasna .Bardzo prosze o opinie nat temat tych kresek wklejam zdjecia.
Pozdrawiam

jak dla mnie to dwie ewidentne kreseczki - czytaj - CIĄŻA, proponowałabym iść na badanie betaHCG zeby potwierdzic to co wykazal teścik

A na chwilę obecną GRATULACJE!

Mam pytanko czy już powinnam wybrac sie na to badanie ???
Czy najpierw do ginekologa i to on daje skierownie na to badanie.Jestem nowa na tym forum i w tym temacie:)Bardzo sie stresuje i mam nadzije ze bede sie cieszyc ,ale boje sie mam nadzieje :zawstydzona/y:ze bedzie dobrze.Pozdrawiam

reklama
Mam pytanko czy już powinnam wybrac sie na to badanie ???
Czy najpierw do ginekologa i to on daje skierownie na to badanie.Jestem nowa na tym forum i w tym temacie:)Bardzo sie stresuje i mam nadzije ze bede sie cieszyc ,ale boje sie mam nadzieje :zawstydzona/y:ze bedzie dobrze.Pozdrawiam
kochana nad czym sie tu zastanawiac test pokazuje kreske to oznacza ze pozytywny a to ze bledsza bo widocznie nie ma jeszcze duzego stezenia hormonu HCG.. gratulacje.. nic tylko sie dzieszyc.. za dwa tygodnie idz do lekarza moze juz zobaczysz pecherzyk ciazowy

Do góry