przedwczoraj powinnam dostać wg 29-dniowego cyklu
to kiedy testujesz - wstrzymujesz się z powodu diety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przedwczoraj powinnam dostać wg 29-dniowego cyklu
a ja nie wiem..nie czuje sie ciazowo...i sluz i szyjka jest typowo @..no nie wiem - zaczekam..co prawda brzucho mi nie puchnie ale moze to kwestia diety...
Uciekam narazie na spacerek z mezembuziaki
byc moze boli cialko zolte ostatnio maialm bole po srodku po bokach roznej intensywnosci.. wiec to moze byc cilko zolte..Witam i chciala bym sie poradzic byc moze ktoras z was tak miala.
Otoz jak bylam w polsce lekarz mi przepisal duphaston na trzy cykle ,od16dc przez 10 dni. To jest moj trzeci cykl i wlasnie w tym cyklu duphaston wzielam w 18 dc poniewaz 15-16dc mialam owulacje(potwierdzone testami i odczuciami) . Od wczoraj mam delikatne bole w podbrzuszu,takie lekkie ciagniecie wczesniej tego nie mialam. Czy ten bol mogl wywolac duphaston
??? Sorki za bledy
Dziekuje z gory za jakas kolwiek odpowiedz
kochana moze ci sie spoznic bo masz ostrą biete.. nisko kaloryczną.. obys w ogole dostala..a ja nie wiem..nie czuje sie ciazowo...i sluz i szyjka jest typowo @..no nie wiem - zaczekam..co prawda brzucho mi nie puchnie ale moze to kwestia diety...
no to sprawa zalatwiona.. Urodzisz dzidziusia.. Bedziesz miec kolege na zachcianki zyc nie umierac.. Bez zobowiazan.. Nie musisz prac, gotowac obiadkow dla nikogo tylko dla dzidzi![]()
no ladnie ladnie kaska - matka dziecku i takie zberezne mysli :-d:-d:-d ale pewnie co tam, jak jest okazja to trzeba skorzystac
"niech zyje bal - drugi raz nie zaprosza nas wcale" i co wtedy???:-):-)
a ja nie wiem..nie czuje sie ciazowo...i sluz i szyjka jest typowo @..no nie wiem - zaczekam..co prawda brzucho mi nie puchnie ale moze to kwestia diety...
No to super ;-);-)ja po wczorajszej wizycie u lek jestem podniesiona troche na duchu...szczegolow nie bede tu wypisywac, ale sa dla mnie szanse:-) !
Trzyma kciukiEh czekam na wyniki egzaminu i nie moge sie doczekac. Mialy byc juz dwa dni temu, ale prowadzacy chyba sobie w kulki leci... No i ucze sie do obrony brrr co za koszmar ;-)
Widzę, że wyprawa była udana:-)hej moje kochane księżniczki, dopiero wróciłam od mamy z urodzin brata...hihihi - uwierzycie ze mama dla mnie oddzielny obiad zrobila?:-):-)
Mógł ale poczekaj do terminu @ i zatestuj ;-)Czy ten bol mogl wywolac duphaston??? Sorki za bledy
To prawda wiele od dj zależy. My też się kiedyś wyszliśmy wcześniej bo grał tylko italiano disco ;-);-)
ja wczoraj bylam na weselichu :-) nudno jak nie wiem co prawda miejsce jak z bajki ale jakos DJ sie nie sprawdził i nie bylo co robicto sie o 2 zwinelismy do domku