reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a ja nie wiem..nie czuje sie ciazowo...i sluz i szyjka jest typowo @..no nie wiem - zaczekam..co prawda brzucho mi nie puchnie ale moze to kwestia diety...

Uciekam narazie na spacerek z mezem :) buziaki

Witam i chciala bym sie poradzic byc moze ktoras z was tak miala.
Otoz jak bylam w polsce lekarz mi przepisal duphaston na trzy cykle ,od16dc przez 10 dni. To jest moj trzeci cykl i wlasnie w tym cyklu duphaston wzielam w 18 dc poniewaz 15-16dc mialam owulacje(potwierdzone testami i odczuciami) . Od wczoraj mam delikatne bole w podbrzuszu:baffled:,takie lekkie ciagniecie wczesniej tego nie mialam. Czy ten bol mogl wywolac duphaston:eek:??? Sorki za bledy
Dziekuje z gory za jakas kolwiek odpowiedz
byc moze boli cialko zolte ostatnio maialm bole po srodku po bokach roznej intensywnosci.. wiec to moze byc cilko zolte..
a ja nie wiem..nie czuje sie ciazowo...i sluz i szyjka jest typowo @..no nie wiem - zaczekam..co prawda brzucho mi nie puchnie ale moze to kwestia diety...

kochana moze ci sie spoznic bo masz ostrą biete.. nisko kaloryczną.. obys w ogole dostala..

romka wszystkiego najlepszego

no to sprawa zalatwiona.. Urodzisz dzidziusia.. Bedziesz miec kolege na zachcianki zyc nie umierac.. Bez zobowiazan.. Nie musisz prac, gotowac obiadkow dla nikogo tylko dla dzidzi:)

no ladnie ladnie kaska - matka dziecku i takie zberezne mysli :-d:-d:-d ale pewnie co tam, jak jest okazja to trzeba skorzystac
"niech zyje bal - drugi raz nie zaprosza nas wcale" i co wtedy???:-):-)

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Witam się pięknie :-)

Przez tą dietę mógł Ci się cykl rozregulować... często przy znacznym spadku lub wzroście wagi @ zanika w ogóle... moja koleżanka tak nie miała @ pół roku! Zgłoś się na wszelki wypadek do gina i niech zajrzy co się dzieje :tak:
ale wiesz co...?? najpierw ZATESTU|J :-D i trzymam kciuki żeby odpowiedź na brak @ z tego testu wynikła :tak:

Czytam Was oczywiście na bierząco ale zanim doczytam do końca to już nie wiem co napisać... :sorry2:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE kochane Babyboombowiczki ;-)

Czesc dziewczyny:-)Na festynie było super bawiłam sie do 24ej:tak:Dzisiaj u mnie jest taka sobie pogoda,ale to nie przeszkadza.Za chwilke jade do kosciółka.Odezwe sie wieczorkiem:tak::-)

cześć dziewczynki
ROMKA STO LAT!!!! :-)
nie mam pojecia co sie od piątku dzialo nie ma przypadkiem jakiejś nowej fasolki????
ja wczoraj bylam na weselichu :-) nudno jak nie wiem co prawda miejsce jak z bajki ale jakos DJ sie nie sprawdził i nie bylo co robic :dry:to sie o 2 zwinelismy do domku :sorry2: a teraz jeszcze w pizamce siedze :-) a roboty od cholerci .... wlasnie zabieram sie za szlifowanie pracki inż, a pozniej na lody na starowke jedziemy i do kina na nowa komedia Nażeczony mimo woli! :-):-):-):-):-)

dobra buziaki dziewuszki i do jutra! :-)

reklama
Witam:-)
ja po wczorajszej wizycie u lek jestem podniesiona troche na duchu...szczegolow nie bede tu wypisywac, ale sa dla mnie szanse:-) !
No to super ;-);-)

Eh czekam na wyniki egzaminu i nie moge sie doczekac. Mialy byc juz dwa dni temu, ale prowadzacy chyba sobie w kulki leci... No i ucze sie do obrony brrr co za koszmar ;-)
Trzyma kciuki:tak:

hej moje kochane księżniczki, dopiero wróciłam od mamy z urodzin brata...hihihi - uwierzycie ze mama dla mnie oddzielny obiad zrobila? :):-):-)
Widzę, że wyprawa była udana:-)

Czy ten bol mogl wywolac duphaston:eek:??? Sorki za bledy
Mógł ale poczekaj do terminu @ i zatestuj ;-)

Romeczko wszystkiego najlepszego :-D:-D:-D:-D

ja wczoraj bylam na weselichu :-) nudno jak nie wiem co prawda miejsce jak z bajki ale jakos DJ sie nie sprawdził i nie bylo co robic :dry:to sie o 2 zwinelismy do domku
To prawda wiele od dj zależy. My też się kiedyś wyszliśmy wcześniej bo grał tylko italiano disco ;-);-)

Do góry