reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja tylko słyszałam o witaminie E, no i oprócz tego zero alkoholu.

zero alkoholu u faceta...moj często żlopie te browary...prawie codziennie, wydzieram się ale nic to nie daje..burzy się zaraz..teraz rzuca palenie więc dodatkowo wsciekły:no: eh ci faceci, i jak tlumace ze to dla dobra dziecka to on twierdzi ze przesadzam, ze wszystkiego mu zabraniam, ze juz mi odbija nan tym tle, i ze ma mocne plemniki(a niby skąd wie? bił się z nimi?:baffled::-D)

faceci..
a jak u was? wasi mężczyźni piją piwo?

reklama
Witam Was kochane:-)
Katarzynko1979 ja kiedyś wymyśliłam taki sposób na dostanie@ - albo kręciłam się obok koleżanek w pracy co właśnie go miały albo bez przerwy myśłałam o krwi i ...........to jakoś zawsze na mnie działa.
Dziewczyny..................nie śmiejcie się ze mnie ale tak mnie jakoś rano natchnęło i .................................................napisałam dla Was wiersz ( można już się śmiać:zawstydzona/y:
Na fasolinkę każda z nas czeka
marzy o macierzyństwie i wie że czas ucieka
chcemy coś dać światu, zostawić coś po sobie
dlatego bycie rodzicem ciągle mamy w głowie
Czy Bóg obdarzy nas dzieckiem?Czy czeka na nas jakaś mała dusza?
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrósza
Wiem, że ten dzień nastąpi, gdy będziemy mocno wierzyły
Życzę wszystkim Wam dziewczyny by te marzenia się spełniły
:zawstydzona/y:

O jejku jaki sliczny wiersz az sie poplakalam ehh ty kochana masz talent naprawde:tak:

zero alkoholu u faceta...moj często żlopie te browary...prawie codziennie, wydzieram się ale nic to nie daje..burzy się zaraz..teraz rzuca palenie więc dodatkowo wsciekły:no: eh ci faceci, i jak tlumace ze to dla dobra dziecka to on twierdzi ze przesadzam, ze wszystkiego mu zabraniam, ze juz mi odbija nan tym tle, i ze ma mocne plemniki(a niby skąd wie? bił się z nimi?:baffled::-D)

faceci..
a jak u was? wasi mężczyźni piją piwo?
Mój na szczęście nie pije, piwa to w ogóle, chyba że pójdzie gdzieś z chłopakami na piwo to tak, ale teraz żadko bo nie ma na to czasu, bo przygotowujemy się do ślubu i brakuje nam czasu na załatwianie. No a jak jest jakaś impreza to wódeczka, ale to teraz też żadko. Na weselu sobie odbije, tzn na poprawiny :p

jastosuje na wywolanie@ kompiel pod prysznicem ale pod cieplo woda ide na saune albo latam po schodach i zawsze pomagalo teraz to juz jej nie wywoluje bo chce zeby przyszla:tak::-D

O witaminie e tez slyszalam ze jest dobryna plemniki ale rowniez niewiem czy to prawda tran dobrze wplwa na naienie:tak:

Co do piwa to moj maz bardzo malo pije wogole alkoholu w sumie jak jest jakas okazja ale nie zawsze czasem po prostu nie chce takze jak jest 5 razy do roku pijany to jest sukces

Witam Was kochane:-)
Katarzynko1979 ja kiedyś wymyśliłam taki sposób na dostanie@ - albo kręciłam się obok koleżanek w pracy co właśnie go miały albo bez przerwy myśłałam o krwi i ...........to jakoś zawsze na mnie działa.
Dziewczyny..................nie śmiejcie się ze mnie ale tak mnie jakoś rano natchnęło i .................................................napisałam dla Was wiersz ( można już się śmiać:zawstydzona/y:
Na fasolinkę każda z nas czeka
marzy o macierzyństwie i wie że czas ucieka
chcemy coś dać światu, zostawić coś po sobie
dlatego bycie rodzicem ciągle mamy w głowie
Czy Bóg obdarzy nas dzieckiem?Czy czeka na nas jakaś mała dusza?
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrósza
Wiem, że ten dzień nastąpi, gdy będziemy mocno wierzyły
Życzę wszystkim Wam dziewczyny by te marzenia się spełniły
:zawstydzona/y:
az sie wzruszyłam! :sorry::sorry::sorry: piękny!
co wpływa na ruchliwość i jakość plemników?
czyli czym faszerować naszych mężów/facetów żeby ich wojsko zwalczyło Armię Czerwoną na 9 miesięcy?:-D

witamina E...ale co jeszcze?
Dla meżczyzny:

2x1 wit.E w dawce 200mg
1x1 Salfazin
2x2 Folik w dawce 0,4 mg
zaczerpnięte z NIEZBĘDNIKA STARACZKI :tak:
chociaż uwazam ze dawka folika 2x2 to ciut przesadzona sadze ze 1 tabletka wystarczy! tak jak dla kobiety :nerd:

Ostatnia edycja:
az sie wzruszyłam! :sorry::sorry::sorry: piękny!

Dla meżczyzny:

2x1 wit.E w dawce 200mg
1x1 Salfazin
2x2 Folik w dawce 0,4 mg
zaczerpnięte z NIEZBĘDNIKA STARACZKI :tak:
chociaż uwazam ze dawka folika 2x2 to ciut przesadzona sadze ze 1 tabletka wystarczy! tak jak dla kobiety :nerd:
To facet też może brać kwas foliowy? u mnie to ja tylko biore

Wlasnie weszlam sobie na kalkulatory babyboom i mi wyszlo ze jezeli zafasolkowalam w tym cyklu dziecko urodzilo by sie kolo 11 pazdziernika moja wymarzona data ehh i bylabym w 3tyg ciazy ale jakos nie czuje wcale zebym byla w ciazy eh

reklama
Wlasnie weszlam sobie na kalkulatory babyboom i mi wyszlo ze jezeli zafasolkowalam w tym cyklu dziecko urodzilo by sie kolo 11 pazdziernika moja wymarzona data ehh i bylabym w 3tyg ciazy ale jakos nie czuje wcale zebym byla w ciazy eh
No to trzymam kciuki, żeby była fasolka, Ja też weszłam na ten kalkulator i jak się w tym cyklu dobrze postaram to poród mniej więcej wyliczyło mi na 29 października :)

Do góry