reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzięki dziewczyny, też wierze, że następnym razem się uda :-)
Katarzynkoo trzymam kciuki, żebyś jednak @ nie dostała. Mi też cykl się przedłużył i też teraz nie wiem jak to będzie z owulacją. Ale w tym miesiącu postaram się codziennie "ten teges" to na pewno trafie ;-) i dziś obowiązkowo ide do apteki po witamine E dla mojego mężczyzny, słyszałam, że wpływa na ruchliwość i ilość plemników :-)

Witam Was kochane:-)
Katarzynko1979 ja kiedyś wymyśliłam taki sposób na dostanie@ - albo kręciłam się obok koleżanek w pracy co właśnie go miały albo bez przerwy myśłałam o krwi i ...........to jakoś zawsze na mnie działa.
Dziewczyny..................nie śmiejcie się ze mnie ale tak mnie jakoś rano natchnęło i .................................................napisałam dla Was wiersz ( można już się śmiać:zawstydzona/y:
Na fasolinkę każda z nas czeka
marzy o macierzyństwie i wie że czas ucieka
chcemy coś dać światu, zostawić coś po sobie
dlatego bycie rodzicem ciągle mamy w głowie
Czy Bóg obdarzy nas dzieckiem?Czy czeka na nas jakaś mała dusza?
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrósza
Wiem, że ten dzień nastąpi, gdy będziemy mocno wierzyły
Życzę wszystkim Wam dziewczyny by te marzenia się spełniły
:zawstydzona/y:

[SIZE=4 pisze:
Na fasolinkę każda z nas czeka[/SIZE]
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrósza
Śliczny wiesz :-)

Witam Was kochane:-)
Katarzynko1979 ja kiedyś wymyśliłam taki sposób na dostanie@ - albo kręciłam się obok koleżanek w pracy co właśnie go miały albo bez przerwy myśłałam o krwi i ...........to jakoś zawsze na mnie działa.
Dziewczyny..................nie śmiejcie się ze mnie ale tak mnie jakoś rano natchnęło i .................................................napisałam dla Was wiersz ( można już się śmiać:zawstydzona/y:
Na fasolinkę każda z nas czeka
Pytamy siebie same i bardzo nas to wzrusza

bardzo ładny:-D

i sposob na dostanie @ też niczego sobie;-) wypróbuje

Dzięki dziewczyny, też wierze, że następnym razem się uda :-)
Katarzynkoo trzymam kciuki, żebyś jednak @ nie dostała. Mi też cykl się przedłużył i też teraz nie wiem jak to będzie z owulacją. Ale w tym miesiącu postaram się codziennie "ten teges" to na pewno trafie ;-) i dziś obowiązkowo ide do apteki po witamine E dla mojego mężczyzny, słyszałam, że wpływa na ruchliwość i ilość plemników :-)

dostane dostane, tempka 36,6 to bardzo mało...

co wpływa na ruchliwość i jakość plemników?
czyli czym faszerować naszych mężów/facetów żeby ich wojsko zwalczyło Armię Czerwoną na 9 miesięcy?:-D

witamina E...ale co jeszcze?

reklama
Do góry