reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

niezla fotka z ta szyjka...nawet nie spodziewalam sie ze tak to moze wygladac...no i oczywiscie pomyslalam o tej dziewczynie ktora dala sobie zrobic te zdjecia...codziennie...podziwiam!

reklama
Dziewczyny ale ma nadrabiania co do czytania, dużo tego naskrobałyście:-)
A u mnie po drobnej kłótni wczoraj był cudowny dzień zgody
002.gif
a akurat mam dni płodne i jest duża szansa, ale czekam na to co będzie
003.gif
cholernie boli mnie prawy bok w dole brzucha czyżby to owulka?? mam nadzieję, że tak bo i śluz przeźroczysty. Więc przytulanki trzeba działać
icon_lol.gif
pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie
588.gif

A te fotki z szyjką macicy są niezłe:-) nie wiedziałam, że takie rzeczy się dzieją w środku nas. I przyznam, że ich oglądanie nie jest tak przyjemne ale za to możemy się dowiedzieć jak działa ta nasza natura:-)

Dziewczyny ale ma nadrabiania co do czytania, dużo tego naskrobałyście:-)
A u mnie po drobnej kłótni wczoraj był cudowny dzień zgody
002.gif
a akurat mam dni płodne i jest duża szansa, ale czekam na to co będzie
003.gif
cholernie boli mnie prawy bok w dole brzucha czyżby to owulka?? mam nadzieję, że tak bo i śluz przeźroczysty. Więc przytulanki trzeba działać
icon_lol.gif
pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie
588.gif

A te fotki z szyjką macicy są niezłe:-) nie wiedziałam, że takie rzeczy się dzieją w środku nas. I przyznam, że ich oglądanie nie jest tak przyjemne ale za to możemy się dowiedzieć jak działa ta nasza natura:-)

To bardzo sie ciesze ze zgoda nastapila:-)No to dzialajcie....bo to owulka,mnie tez tak boli i nawet dwa dni ledwo chodze...przyznam sie ze mam okrpne te dni plodne odkad nie biore juz anty proszkow...mecze sie okropnie:-(zycze pieknej fasoleczki:-)

Witam dziewczynki

Katarzynka,
Musze Ci powiedzieć, że mamy bardzo podobne plany na przyszłość :)
Ja bym napisała to tak:
1. Podszkolić j. ang.
2. Pozbyć sie zazdrości o meża.
3.Zajść w ciąze i urodzić zdrowego synka.
4. Nauczyc sie jazdy konnej i jazdy na nartach.
5. Podszkolić jazdy (mam prawko ale boje sie jeżdzić)
6. Przeprowadzić sie na większe mieszkanie.

Alica

Jesli chodzi o te badania hormonów, to czy lekarz powiedział ci w jakich dniach cyklu je robic? Czy to obojętne?

Dziewczyny a propos tej stronki, wydziałam juz kiedyś podobne zdjęcia środka i szyjki macicy i tego śluzu...

Wtedy naprawde sie zdziwiłam, stwierdziłam, ze wejście do szyjki macicy wyglada bardzo podobnie do czubka członka :)
I wiecie co zdziwiło mnie, ze ginekolog przechodzi przez ta mała dziurke podczas badania i USG az głebiej i to nawet do jajników...brrrr

Plemniczki faktcznie maja cięzką droge do przebycia..

I jeszcze mam w sobie cos dziwnego, sama bałabym sie badac szyjke i nie włozyłabym do tej dziurki palucha...balabym sie chyba, dziwne no nie

aha...czy któras z was ma może tyłozgięcie macicy? ja podobno mam i jestem ciekawa jak sie to ma do staranek, bo ktos mi kiedys mówił ze to może utrudnic starania i ze najlepiej wetdy sie kochac w pozycji na pieska..

Witam dziewczynki

Katarzynka,
Musze Ci powiedzieć, że mamy bardzo podobne plany na przyszłość :)
Ja bym napisała to tak:
1. Podszkolić j. ang.
2. Pozbyć sie zazdrości o meża.
3.Zajść w ciąze i urodzić zdrowego synka.
4. Nauczyc sie jazdy konnej i jazdy na nartach.
5. Podszkolić jazdy (mam prawko ale boje sie jeżdzić)
6. Przeprowadzić sie na większe mieszkanie.

Alica

Jesli chodzi o te badania hormonów, to czy lekarz powiedział ci w jakich dniach cyklu je robic? Czy to obojętne?

Dziewczyny a propos tej stronki, wydziałam juz kiedyś podobne zdjęcia środka i szyjki macicy i tego śluzu...

Wtedy naprawde sie zdziwiłam, stwierdziłam, ze wejście do szyjki macicy wyglada bardzo podobnie do czubka członka :)
I wiecie co zdziwiło mnie, ze ginekolog przechodzi przez ta mała dziurke podczas badania i USG az głebiej i to nawet do jajników...brrrr

Plemniczki faktcznie maja cięzką droge do przebycia..

I jeszcze mam w sobie cos dziwnego, sama bałabym sie badac szyjke i nie włozyłabym do tej dziurki palucha...balabym sie chyba, dziwne no nie

aha...czy któras z was ma może tyłozgięcie macicy? ja podobno mam i jestem ciekawa jak sie to ma do staranek, bo ktos mi kiedys mówił ze to może utrudnic starania i ze najlepiej wetdy sie kochac w pozycji na pieska..

Elfa...moja mama ma tylozgjecie macicy...probowala zajsc w ciaze dwa lata i lekarz powiedzial zeby podlozyla podusze jak to robi..nie musi byc piesek musi byc wysoko,noo i zaszla i mam braciszka a ze mana chyba zaszla szybciej..nusze sie dopytac:-)Mam nadzieje ze to nie dziedziczne bo moze ja tez mam:baffled:

mi lekarz to mowil to podczas bandanka czy mam przodo,czy tylo zgiecie,ale nie pamietam juz...nie przywiazywalam do tego wagi,ale musze sie zapytac przy kolejnej wizycie tak z ciekawosci...
a ja mam wlasnie te dni,ale mojego M nie moge zachecic do przytulanek....mamy troche problemow On sie zamartwia i nie ma na mnie ochoty,ja z kolei w sytuacjach stresowych mam zwiekszona ochote,no ale przeciez Go nie zmusze no i tym sposobem marnuje sie kolejny miesiac....

romka , zgwałć go w nocy :)

nie no żartuje...ale powaznie chyba bym nie odpuściła, może lampka winka na rozluźnienie atmosfery by mu pomogła

reklama
mi lekarz to mowil to podczas bandanka czy mam przodo,czy tylo zgiecie,ale nie pamietam juz...nie przywiazywalam do tego wagi,ale musze sie zapytac przy kolejnej wizycie tak z ciekawosci...
a ja mam wlasnie te dni,ale mojego M nie moge zachecic do przytulanek....mamy troche problemow On sie zamartwia i nie ma na mnie ochoty,ja z kolei w sytuacjach stresowych mam zwiekszona ochote,no ale przeciez Go nie zmusze no i tym sposobem marnuje sie kolejny miesiac....

Kochana to idz wez prysznic,zuc jakiec perfumki...zaloz sexy bielizne i dzialaj..zapal w pokoju swieczki:-)Moze jakas muzyczka..powiedz kochany ide sie polozyc ...przyjdz zaraz bo nie chce spac sama:-)Albo zatancz dupka przed nim:-)powodzenia!!!

Do góry