reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kinguś moja siostra tez strasznie zaciska kciuki teraz jak ona juz zaciążona!! a ja za ciebie bo ty 2 dni przede mna testujesz:-D
Było by fajnie razem zafasolkować;-);-) Może siostra przyniesie nam szczęście.

A ja to wymięta jestem przez te badania. Nie lubię jak mi krew pobierają bo później ręka boli..
A jakie badanka robiłaś?

reklama
a ja znalazlam stary test z II krechami...i sie pobeczalam..........a przy okazji przypomniala mi sie rozmowa z bratowa........jak jej napisalam ze jestem w ciazy przyjechala ...hihihi...siedzialysmy w kuchni i plotkowalysmy,a moj syn siedzial i sluchal....ja je mowie o tescie i krechach i ze smiechem ze musialam zatrzymac reka te kreski bo chyba ze 4 by wyszly.....a moj kamil na to-to ile ich byl,ja ze dwie -a co to znaczy?...no ze blizniaki....-a jak by wyszy 3?....to bylyby trojaczki?....ja mu na to ze tak....i dlatego trzymalam zeby byly tylko 2....-acha......no i rozmowa sie skonczyla.......za miesiac okazalo sie ze beda blizniaki.......a moj kamil na to....-no dobra blizniaki zniose,ale nastepnym razem zatrzymaj jak bedzie jedna kreska to jak bedzie jeszcze 3 to sie juz niepomiescimy.....

Kinguś - Prolaktyna, progesteron, testosteron, tarczyca, E2, FSH, LH
Cały czas myślę u jutrzejszym odbieraniu wyników. Na pewno coś się w główce ubzdura i coś będzie si śniło:rofl2:
Dobrze, że wyniki jutro a nie za tydzień oszalał by człowiek:crazy:

OLICA - poczekaj aż zrobisz hormony.

DZIEWCZYNY CO O TYM MYŚLICIE ? CZY POWINNAM SIĘ MARTWIĆ ????
Spokojnie bardzo dobrze, że znalazłaś dobrego lekarza.
Mając pco można zajść w ciąże, mi się raz udało i były tu dziewczynki którym też się udało. Będzie dobrze głowa do góry.

Dzeni
tulam mocno.
Wiesz ja się posłuchałam mojego M i wyrzuciłam pozytywny test a później poroniłam i jakoś mi tak przykro było że go wyrzuciłam został mi tylko wynik bhcg....

Niunia to czekamy na wyniki, na pewno będą dobre

no to wyglada na jakies zalążki fasolki ??:tak: kochana moze suwaczek sobie wstaw bo bedzie latwiej cos powiedziec bo nawet nie wiadomo ktory masz dc?
to napewno nie fasolka /....dzisiaj 3dc.....niechciana i nieproszona@ przyszla po 13 dniach opoznienia.............hehehe...to nie tak latwo wstawic suwaczek.....no i moj pancio dopiero za 3 tygodnie bedzie to i tak du.....

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Katarzynka a może błonę dziewiczą wyczułas he he he... ale mamy goracy temat... a co do twardości czy otwarcia to ktos tu fajną stronkę podawał jak sie tego nauczyć...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale się usmiałam z tej błony;-) wiesz a to dzieci nie biorą się z sikania pod wiatr?;-)

nawet ja tę stronke podwałam jak sie tego nauczyc, ale juz nie wiem gdzie to było;-)

Dzeni tulam mocno.
Wiesz ja się posłuchałam mojego M i wyrzuciłam pozytywny test a później poroniłam i jakoś mi tak przykro było że go wyrzuciłam został mi tylko wynik bhcg....
ja mam jeszcze zdjecie z usg......lekarz chcial mi je zabrac bo troszke zle znioslam poronienie,ale nie dalam mu....i czasami mi wypada z ksiazeczki

Kinguś - Prolaktyna, progesteron, testosteron, tarczyca, E2, FSH, LH
Cały czas myślę u jutrzejszym odbieraniu wyników. Na pewno coś się w główce ubzdura i coś będzie si śniło:rofl2:
Dobrze, że wyniki jutro a nie za tydzień oszalał by człowiek:crazy:

OLICA - poczekaj aż zrobisz hormony.

Niunia trzymam kciuki za powodzenie wyników, mam nadzieję, że moje też wyjdą okey, albo w końcu dowiem się co mi jest....

Spokojnie bardzo dobrze, że znalazłaś dobrego lekarza.
Mając pco można zajść w ciąże, mi się raz udało i były tu dziewczynki którym też się udało. Będzie dobrze głowa do góry.

Kinga dziękuję, zawsze jak jest mi źle myślę o Tobie, że muszę też być silna i mieć twardą dupę :-)

reklama
Do góry