reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziewczyny. Znalazłam gdzies taką stronke zawierającą zdjecia szyjki macicy podczas całego cyklu. UWAGA - zdjęcia są mało estetyczne, nie oglądac przy jedzeniu:-D:sorry:
tzn. zdjecia sa profesjonalne, ale sam obiekt nie do końca jest atrakcyjnym modelem;-):-D

www.beautifulcervix.com/photos-of-cervix

o matko bleeeee:szok: wiem ze mam to samo, ze to niby naturalne, ale wyglada obrzydliwie, rzeczywiscie nie ogladac przy jedzeniu bo mnie bez jedzenia zemdlilo :szok:

naprawde w tej Anglii to jakas masakra z ginekologami jest:confused2: moja siostra jest w ciąży jakos kolo 4 tygodnia i byla u gina i on nawet jej nie zbadal nic!!!:szok: tylko powiedzial ze odezwie sie za pare tygodni:szok::szok::wściekła/y: masakra jakas....

zadam głupie pytanie..uprzedzam..nie smiejcie się...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

gdzie jest ta szyjka..tzn ile palucha trzeba wlozyc (tak mniej wiecej - kazda jest inna), zeby poczuc szyjke nisko położoną...
bo ja czuje ze sobie cos wydłubię zaraz:laugh2::laugh2::-p

dziewczyny. Znalazłam gdzies taką stronke zawierającą zdjecia szyjki macicy podczas całego cyklu. UWAGA - zdjęcia są mało estetyczne, nie oglądac przy jedzeniu:-D:sorry:
tzn. zdjecia sa profesjonalne, ale sam obiekt nie do końca jest atrakcyjnym modelem;-):-D

www.beautifulcervix.com/photos-of-cervix

nawet ciekawe te zdjeciaja dostrzeglam zmiane sluzu i nic poza tym,moze ktos mnie oswieci....? mam jeszcze pytanie moze glupie ale co to jest ta dziorka?hehe wiem ze glupio to brzmi..sama do siebie sie teraz smieje,ale chyba jestem malo spostrzegawcza!

Myszko ty dopiero wstalas:confused2:a ja myslalam ze to tylko ja taki spioch:-D:tak:
U nas na slasku tez jeszcze snieg lezy ale juz powoli topnieje w koncu do wiosny juz blizej niz dalej jest z czego sie strasznie ciesze :-Duwielbim wiosne a szczegolnie dni majowe sa takie piekne pozdrawiam was najmocniej kochane :-Ddzis juz chyba nie zajrze bo jade w odwiedzinki do dziadkow i babciow wkoncu dzis maja swoje swieto:-D

Ja dopiero wstalam bo u mnie byla wtedy godzina 7:45 rano, bo jest inny czas niz w Polsceheheh:-)

reklama
nawet ciekawe te zdjeciaja dostrzeglam zmiane sluzu i nic poza tym,moze ktos mnie oswieci....? mam jeszcze pytanie moze glupie ale co to jest ta dziorka?hehe wiem ze glupio to brzmi..sama do siebie sie teraz smieje,ale chyba jestem malo spostrzegawcza!

wg mnie to wlasnie ta dziurka się otwiera i zamyka;-) przez nią leci np krew. Stąd powinna być zamknięta w ciązy, otwarta w owu (czy jakoś tak)

ale gdzie ejst ta szyjka????? Lilu moze Ty wiesz? Lolotka Ty jestes ekspert???

Do góry