reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kasiu dzięki.

A tak w ogóle to byłam dzisiaj na badaniach. Jutro mogę odebrać. Ale mnie ręka boli. Zawsze tak po pobieraniu krwi.:-p

reklama
chyba sie przejde na jakies nauki przedmalzenskie;-)

jak gdzies znajde to dam ci znac...niby jest w necie ale nie mają nigdzie a stanie:sorry:

Katarzynko a patrzalas na stronie allegro pl tam powinny byc tam przewaznie jest wszystko albo jest jeszcze taka stronka ceneo pl tam rowniez jest duzo fajnych potzrebnych rzeczy takze kochana zobacz a noz bedzie :tak::-D

Dziewczyny mam pytanie. Czy można zapisać to forum jakoś, gdzieś,żebym go nie szukała, jak wchodze na strone babyboom ? Bo za każdym razem jak się loguję to klikam na forum i na szukaj, wpisuje starania i dopiero mi znajduje to forum.

Katarzynko musisz miec tylko konto na alegro tam jest cos takiego jak moje allegro wchodzisz zakladasz konto dostajesz powiadomoenie o aktywnym koncie na poczcie i juz potem mozesz kupowac lub licytowac wybrane przedmioty:)

Dzien dobry dziewczyny!!!!

Nie moge za Wami nadazyc kochane....tyle piszecie ze szok, ale to fajnie...
wczoraj sie nie odzyawlam bo bylam w pracy....dzis wolne wiec poza obiadem nie mam nic do zrobienia, wiec bede zagladac i Was podczytywac:-)

Dziekuje wszystkim dziewczynom za mile przyjecia....nie pamietam Waszych wszystkich imoion wiec dziekuje Wam wszystkim:tak::tak::tak:

Czy ktoras moglaby mi podac na ktorej strocne jest tabeleczka????

Jedna z Was pytala sie gdzie mieszkam w Stanach ze mamy snieg...wiec mieszkam w New Jersey....snieg jeszcze lezy po bokach....

Zmykam sobie zrobic kawke i jakies sniadanko i wracam do Was...buziaki!!!!

Droga RYBKO:-) chce ci powiedziec ja pierwsze dziecko mialam w wieku 27 lat i wszystko bylo ok dzis mam 30 lat i mam drugą codowną córeczke która ma dwa miesiące , obydwie ciąze przebiegaly dobrze ( chociaż wczesnie dlugo prawie 4lata staralismy sie o dziecko) I uwarzam ze 30lat to naprawde jest odpowiedni czas na dziecko , bo ja teraz sama po sobie wiem ze jestem bardziej dojrzalsza , mądrzejsza i bardziej opanowana a wiadomo ze przy dzieciach trzeba miec duuuzo cierpliwosci....i zycze wam tego by jak najszybciej pojawila sie u was malenka kruszynka bys mogla sie nia cieszyc, bo dzieci to najwiekszy SKARB-DAR na swiecie. POZDRAWIAM goraco

reklama
Dzien dobry dziewczyny!!!!

Nie moge za Wami nadazyc kochane....tyle piszecie ze szok, ale to fajnie...
wczoraj sie nie odzyawlam bo bylam w pracy....dzis wolne wiec poza obiadem nie mam nic do zrobienia, wiec bede zagladac i Was podczytywac:-)

Dziekuje wszystkim dziewczynom za mile przyjecia....nie pamietam Waszych wszystkich imoion wiec dziekuje Wam wszystkim:tak::tak::tak:

Czy ktoras moglaby mi podac na ktorej strocne jest tabeleczka????

Jedna z Was pytala sie gdzie mieszkam w Stanach ze mamy snieg...wiec mieszkam w New Jersey....snieg jeszcze lezy po bokach....

Zmykam sobie zrobic kawke i jakies sniadanko i wracam do Was...buziaki!!!!

Myszko ty dopiero wstalas:confused2:a ja myslalam ze to tylko ja taki spioch:-D:tak:
U nas na slasku tez jeszcze snieg lezy ale juz powoli topnieje w koncu do wiosny juz blizej niz dalej jest z czego sie strasznie ciesze :-Duwielbim wiosne a szczegolnie dni majowe sa takie piekne pozdrawiam was najmocniej kochane :-Ddzis juz chyba nie zajrze bo jade w odwiedzinki do dziadkow i babciow wkoncu dzis maja swoje swieto:-D:-D:tak:

Do góry