reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

nie dostałam................podbrzusze dalej boli, piersi trochę też i na dodatek trochę krzyż (ale ja mam bardzo skrzywiony kręgosłup).W sobotę robię ten test bo nie ma na co czekać.Mam takie wrażenie jakby mi ktoś wsadził do brzucha balon i napełniał go od środka powietrzem.
Czytałam że test wykrywa 3 tygodniową ciążę i najlepiej go zrobić jednak tydzień po planowanym @.
Do soboty wytrzymam, zresztą obiecałam sobie w tym roku że będę bardziej cierpliwa.
Macie dziewczyny jakieś postanowienia na ten rok?
Oto moje:
1. chcę kupić narty i nauczyć się na nich jeździć
2.W lecie- dawno nie jeździłam konno - więc jazda konna
3.Wyjazd na Rodos
4.Więcej przysiądę nad nauką j.angielskiego
5.Przestanę się mojego partnera o wszystko czepiać, poprawiać go i strofować
6.Zacznę chodzić na basen
7.Zrobić dzidzię bo 40 za 5 lat

ciekawe ile z tego zrealizuję?........
Fajne masz postanowienia, życze powodzenia w ich realizacji. Ja na ten rok to tylko zamierzam wziąć ślub (bo jeszcze nie jestem mężatką), obronić się i starać się w dalszym ciągu o fasolkę o ile jej jeszcze nie ma :)

reklama
LauraOna mam podobnie do Ciebie, brzuch mnie boli niby na @ a dalej jej nie mam, poczekam jeszcze parę dni i zrobię test, krzyż też mnie boli, i też mam krzywy kręgosłup (od noszenia kiedyś plecaka na prawym ramieniu). Na basen trzeba się zapisać, to bardzo pomaga.

nie dostałam................podbrzusze dalej boli, piersi trochę też i na dodatek trochę krzyż (ale ja mam bardzo skrzywiony kręgosłup).W sobotę robię ten test bo nie ma na co czekać.Mam takie wrażenie jakby mi ktoś wsadził do brzucha balon i napełniał go od środka powietrzem.
Czytałam że test wykrywa 3 tygodniową ciążę i najlepiej go zrobić jednak tydzień po planowanym @.
Do soboty wytrzymam, zresztą obiecałam sobie w tym roku że będę bardziej cierpliwa.
Macie dziewczyny jakieś postanowienia na ten rok?
Oto moje:
1. chcę kupić narty i nauczyć się na nich jeździć
2.W lecie- dawno nie jeździłam konno - więc jazda konna
3.Wyjazd na Rodos
4.Więcej przysiądę nad nauką j.angielskiego
5.Przestanę się mojego partnera o wszystko czepiać, poprawiać go i strofować
6.Zacznę chodzić na basen
7.Zrobić dzidzię bo 40 za 5 lat

ciekawe ile z tego zrealizuję?........

Laura życze realizacji planu ale w odwrotnej kolejności:-D

A ja kochane postanowilam byc przykladna i grzeczna zonka:-D(smiech )
Zdac prawko

urodzic dzidziusia albo byc przynajmiej wciazy:tak::-D

Pojechac na upragnione wczasy do turcji( jedyne plany ktore juz sa w trakcie realizacji bo juz zarezerwowane:-D

I byc szczesliwa co ja gadam najszczesliwsza na swiecie:-D

Lauraona- no wlasnie wiem ze to znaczy jak sie masz cos w tym stylu heheh, kiedys jeden kolega pare dobrych lat wstecz jak zakladalam zaproponowal mi ta nazwe a mi sie spodobala i tak zostalo:-D i juz duzo osob pyta skad taka nazwa hehehe a ja mowie ze to po grecku znaczy jak sie masz i opowiadam historie z kolega:-D
samopoczucie znacznie lepiej dzieki:-D
eve84,marzenixx- dzieki kochane, juz dzis czuje sie o niebo lepiej chyba jestem niedotleniona.. takze jutro ide na dluzszy spacer.. kaszel jednak dalej jest:baffled:

Cześć dziewczyny, zrobiłam wczoraj test i co? i negatywny, jedna kreseczka tylko :( a okresu jak nie mialam tak dalej nie mam i nie wiem dlaczego. Nigdy mi się nie spóźniał. Chociaż może przesadzam, bo dopiero jeden dzień nie mam. Sprawdzałam dziś ten tester i jedt jedna kreska a jakby się tak dobrze przyjzec to duga widać przez mgłę, bardzo niewidoczna. Albo tylko sobie ubzdurałam że ją widziałam. eh..Ale zastanawia mnie to dlaczego miesiączki jeszcze nie mam. Może ze stresu i z przeziębienia, bo troche przeziębiona jestem. I już nie wiem sama co mam myśleć :/

Test zrób rano i nie patrz teraz na test z dnia poprzedniego. Zachodzą w nim reakcje i krecha może być.
Powoli dziewczyno bo ześwirujesz!

dziewczyny (zwłaszcza te z POlski) gdzie w necie moge kupić termometr owulacyjny...? szukam i szukam i dup... mój się chyba zepsuł, mam taki szklany (kiedys na naulach przedmalzenskich musialam obowiazkowo kupic..pomyslalam sobie wtedy, po cholerę? a teraz juz wiem po co:)

dziewczyny (zwłaszcza te z POlski) gdzie w necie moge kupić termometr owulacyjny...? szukam i szukam i dup... mój się chyba zepsuł, mam taki szklany (kiedys na naulach przedmalzenskich musialam obowiazkowo kupic..pomyslalam sobie wtedy, po cholerę? a teraz juz wiem po co:)

Kochana ja stary zbiłam.
Szukałam termometru owulacyjnego długi czas ale nie dostałam. Na razie jestem przy elektronicznym.

reklama
Do góry