reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

czesc dziewczyny;-)
Jak tam dzis humorki?? Ja wlasnie pije kawke i sie jakos pozbierac nie moge:sorry:
humorek jak cie moge! tylko lenia mam strasznego! :tak::tak::tak:
eh.. to może faktycznie powtórze, ale znów sobie nadzieje zrobie. W takim razie dam znać jak zrobie jeszcze raz :) pozdrawiam
nadzieja nadzieją a ja @ nie przyjdzie to i tak bedziesz musiala znowu zrobic testa :-D
czesc dziewczyny:-)
Chcialam wam powiedziec ze skwasilam,tak sie zarzekalam ze nie zrobie testu bo za wczesnie i zrobilam negatywny wyszedl:-)jest jeszcze nadzieja jakas???:-(
no nie babo no cos ty !!! :-D ale zesz wystrzelila! nie szkoda ci testow? :rofl2: moze oddaj te ktore ci zostały we wladanie meża!?
tikanis jak tam dzisiej samopoczucie?:sorry:
nenius przpiekny brzunio taki zgrabniutki!!!!! ahhh.... sie rozmarzylam! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was dziewczyny:-)

Katarzynko1979 mnie również pracownać się nie chce ale z drugiej strony jak miałabym siedzieć w domu i biegać ze szmatą z kąta w kąt to zwariowałabym - jak nic.Bywałam długo bez pracy i wiem jaka beznadzieja nachodzi człowieka.Trzymaj się kochana i zrób jakąś małą przyjemność a dzień będzie lepszy:-) a jak @ przyjdzie to i dobrze bo znowu można zacząć starania.
babo testy są zawodne - może dlatego nazywa się domowy?trzymam kciukasy aby się pomylił
nenius - piękny brzusio:-):-):-) i bardzo zgrabny.Szwagierka w 7 miesiącu to miała taki balon, jakby w nim siedziały 5 raczki a w 9- tym to........o rety?:-D
Tikanis coż tam kobieto u Ciebie?Jak samopoczucie? Właśnie sobie uświadomiłam,że w języku greckim Twój nik znaczy mniej więcej "Tikanis-jak się Pani miewa,co słychać":-)

Witajcie kochane z rana a moze juz z poludnia:confused2::-D ja dzis troszke przyspalam dopiero co sie obudzilam:tak:spioch ze mnie straszny ale nic na to nie poradze tak juz mam;-)

Nenius jaki sliczny brzusio super zycze szczesliwego rozwiazania :tak::-D

Marzennix gratulacje wielkie dla siostrzyczki :tak:staraj sie kochana moja tak co bedziecie razem sobie z brzuszkami chodzic:-D

wiecie dziewczynki 7 miesiecy temu ja z moja siostra tez tak mowilam ze bedziemy razem w ciazy a tu co tylko siostra a ja nie:sorry::-(

No niestety trudno tez tak bywa :zawstydzona/y:ale nic

ja wam powiem ze mnie wszystko w dole jakos rozrywa jajniki bola i czuje sie jakbym miala 24 na dobe wzdecia brzuszek mi w srodku chyba peknie niewiem co jest grane denerwuje sie moze to jakies chorubsko piersi mnie bola czyli za 10 dni bedzie @ na bank juz nawet sie nie nastawiam ehh:-(

pozdrawiam was kochane bardzo goraco:tak::-D

Bobo kochana wyzucaj te wszystkie testy bo nie ma sie co na zapas denerwowac jak ci sie spozni to dopiero zrob test i zobaczysz tydzien przed @ to zdecydowanie za wczesnie ale wiem my baby jesesmy strasznie ciekawskie taka juz nasza natura:)

Witam Was dziewczyny:-)

Katarzynko1979 mnie również pracownać się nie chce ale z drugiej strony jak miałabym siedzieć w domu i biegać ze szmatą z kąta w kąt to zwariowałabym - jak nic.Bywałam długo bez pracy i wiem jaka beznadzieja nachodzi człowieka.Trzymaj się kochana i zrób jakąś małą przyjemność a dzień będzie lepszy:-) a jak @ przyjdzie to i dobrze bo znowu można zacząć starania.

wiem, własnie dlatego czekam na @ a pozniej bede planować wyjazd w góry w czasie staranek:-) tylko musze znac mniej wiecej termin owu..a to się przesunie zapewne....
Laura a Ty dostałaś @?

dobrze juz dupeczke nastawiam!!!:-)precz testy z mojej szafki...pozbywam sie ich:wściekła/y:

a masz, a masz:-D

kochane musze wstac od kompa i dojsc do ksiazek ktore juz tam pewnie wyja bo nie zagladam do nich...beee..niedobra ja!!!Nigdy nie zdam tego egzaminu na prwojazdy jak sie nie poucze ..
Buzka sexy mamuski !!!Boskiego dzionka zycze:-)

reklama
wiem, własnie dlatego czekam na @ a pozniej bede planować wyjazd w góry w czasie staranek:-) tylko musze znac mniej wiecej termin owu..a to się przesunie zapewne....
Laura a Ty dostałaś @?

nie dostałam................podbrzusze dalej boli, piersi trochę też i na dodatek trochę krzyż (ale ja mam bardzo skrzywiony kręgosłup).W sobotę robię ten test bo nie ma na co czekać.Mam takie wrażenie jakby mi ktoś wsadził do brzucha balon i napełniał go od środka powietrzem.
Czytałam że test wykrywa 3 tygodniową ciążę i najlepiej go zrobić jednak tydzień po planowanym @.
Do soboty wytrzymam, zresztą obiecałam sobie w tym roku że będę bardziej cierpliwa.
Macie dziewczyny jakieś postanowienia na ten rok?
Oto moje:
1. chcę kupić narty i nauczyć się na nich jeździć
2.W lecie- dawno nie jeździłam konno - więc jazda konna
3.Wyjazd na Rodos
4.Więcej przysiądę nad nauką j.angielskiego
5.Przestanę się mojego partnera o wszystko czepiać, poprawiać go i strofować
6.Zacznę chodzić na basen
7.Zrobić dzidzię bo 40 za 5 lat

ciekawe ile z tego zrealizuję?........

Do góry