Dzieki wielkie, jutro o tej samej porze i zobaczymy.
Wiesz ja mieszkalam dwa lata w Londynie 2004,2005 Na Perivale,a wy gdzie mieszkacie?Dlugo juz w Londynie mieszkacie?:-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki wielkie, jutro o tej samej porze i zobaczymy.
Wiesz ja mieszkalam dwa lata w Londynie 2004,2005 Na Perivale,a wy gdzie mieszkacie?Dlugo juz w Londynie mieszkacie?:-)
moja siostra teraz zaszla i przytulali sie 4 dni pod rząd i sie udalo!!Dziewczynki potrzebuje waszej opinii.
Myślałam że owulka będzie w weekend i były przytulanki w sobotę i niedzielę. Wczoraj byłam na usg i okazało się że jeszcze nie było ale może być w każdej chwili.
I tu moje pytanko czy przy przytulankach 3 dni pod rząd może się udać? Planujemy jeszcze dziś poprawić.
Jejku ale mam problemy![]()
Mam nadzieje, że dziś już lepiej. Czułaś w tym cyklu jak twój pęcherzyk pękł?
kochana, nie wiem wlasnie kiedy peklbardzo dobrze czulam owulke ale pekniecia nie pamietam.... wyaje mi sie ze sie nie udalo jednak....
.
witaj... nic sie nie martw napewno juz niedlugo zafasolkujesz... moja kolezanka miala ten sam przypadek... minelo wlasnie okolo pol roku i zaszla w piekna ciaze i teraz jest mama 2-miesiecznej JuleczkiCześć dziewczyny mam 20 lat od pół roku staramy sie z mężusiem o dzidzie ale do dziś nie ma efektów:-( dokładnie rok temu straciłąm moja pierwsza dzidzie 10tydz ( ciaza obumarła) juz jest dobrze na zawsze pozostanie moje maleństwo w pamięciNo a co do tych starań to coś mi nie pasuje bo w pierwsza zaszłam za pierwszym razem a teraz juz poł roku i nic ....
Ja jestem w pol.-wschodnim Londynie Penge.
Mnie troche rzucaclo po Europie i tak naprawde nie wiem gdzie zapuszcze korzenie (raczej nie tu). Przyjechalam do Londynu w 1995 roku pouczylam sie angielskiego 4 lata postanowilismy wrocic do Polski ale jedno dobre co z tego wyniklo to ze sie pobralismy. Po roku spedzonym w kraju wrocilismy do londynu na 1.5 roku, nie szlo najlepiej, dostalismy propozycje nie do odrzucenia pobytu w Hiszpanii na Majorce (3 lata w ciepelu). Weszlismy do unii i spowrotem do Londynu i tak juz zostalo.
Dziewczynki potrzebuje waszej opinii.
Myślałam że owulka będzie w weekend i były przytulanki w sobotę i niedzielę. Wczoraj byłam na usg i okazało się że jeszcze nie było ale może być w każdej chwili.
I tu moje pytanko czy przy przytulankach 3 dni pod rząd może się udać? Planujemy jeszcze dziś poprawić.
Jejku ale mam problemy![]()