reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kropeczko- hehe no dokladnie chodzilo mi w 6 dniu:) hehe teraz juz w 5:) a ja o dziwo od rana kaszlnelam moze z 2 razy i narazie spokoj oby juz tak zostalo... kurcze nawet nie wiesz jaka katorga jest dla mnie ten kaszel...
a mi jakos duszno.. hmmm

reklama
a mierzysz temperaturkę ? to bardzo pomaga, jesli spadnie to przyjdzie @... u mnie wlasnie tak sie dzis stało.

zaczelam mierzyc od tego cyklu (od połowy), mozna sie w to wciągnąc. Sama sie kiedys smialam z kalendarzyka...a teraz:-Dczego to czlowiek nie robi dla dzidzi.

a dlugo się starasz juz?
Nie mierze temeratury, jakoś nie mogę się do tego zabrać. A zaczęliśmy się starać tak bardziej dopiero od tego miesiąca, ale wcześniej (2 miesiące w tył) nie uważaliśmy w ogóle

Nie mierze temeratury, jakoś nie mogę się do tego zabrać. A zaczęliśmy się starać tak bardziej dopiero od tego miesiąca, ale wcześniej (2 miesiące w tył) nie uważaliśmy w ogóle

czasami objawy ciązy są podobe do zbliżającego się okresu, ale nie wiem do konca bo nigdy w ciązy nie byłam... jutro jest juz 20/01 więc wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki!

czasami objawy ciązy są podobe do zbliżającego się okresu, ale nie wiem do konca bo nigdy w ciązy nie byłam... jutro jest juz 20/01 więc wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki!
Katarzynko1979 - pytasz czy teraz mierzę temperaturę???bo w trakcie cyklu nie mierzyłam - chciałam zacząć od następnego.

też tak słyszałam ale patrzę na to trzeźwo. Zaczekam do piątku na @ a jak nie przyjdzie to kupię test i w sobotę rano go zrobię.Bylismy ze sobą nie w te dni co trzeba ( za wcześnie tj. 13 dzień w cyklach 32-34 dniowych) więc to pewnie jakieś anomalie.

sisi86 ja Cię dokładnie rozumiem - i wszystko będzie dobrze.
Dziewczyny nie żebym tu Wam słodziła ale jak czytam Wasze posty to z podziwu nadal nie mogę wyjść dla wytrwałości i nadziei,którą w sobie nosicie.
Zabieram się za jedzonko...................:-)

Ostatnia edycja:
SAWI- WYNIK TESTU PO 10 MINUTACH JEST NIEWAZNY BO CALY CZAS DOCHODZI TAM DO REAKCJI CHEMICZNYCH, JA MIALAM DWA RAZY NA TESCIE CIAZOWYM SLABA DRUGA KRESKE KTORA POJAWILA SIE W ODPOWIEDNIM CZASIE I NIESTETY CIAZY NIE BYLO :dry:
ALE Z DRUGIEJ STRONY JESTES JUZ 16 DNI PO OWULCE WIEC @ POWINNAS JUZ DOSTAC A JEJ NIE MASZ MOZE ZROB DRUGI TEST LUB LEC NA BETKE :tak:

PRZYTULAM :-( A JA NA 10000% BYLAM PEWNO ZE TO JUZ U CIEBIE :zawstydzona/y:
tak to już jest 16 dni po owu.ale ja do @ mam jeszcze kilka dni.mam cykle 28dni.owu miałam w 8dc a dziś mamy 23dc więc do @ zostało 5 dni!!!! no i od 16dc zażywam duphaston w środe ostatnia tabletka!!!
a co do testów to mi pierwszy raz się tak zdarzyło że wyszła po czasie druga krecha,a testów spooooro robiłam...ale spokojnie dziś rano poszłam na bete jutro będzie wiadomo :)

E2, testosteron, progesteron, prolaktyna, FSH, LH

Niuniu ja dostalam takze skierowanie na te badania ale ja mam isc 2 razy w cyklu pierwszy raz miedzy 8 a 10 dniem cyklu a drugi miedzy 20 a 25 dziewczyny mowily znowu ze one maja isc miedzy 2 a 4 to chyba zalezy od lekarza jak kaze isc
i w jaki sposob chce leczyc mi powiedzoial ze te badania narazie na rozeznanie potem mam przyjsc i bede robic jeszcze inne :tak:

reklama
Niuniu ja dostalam takze skierowanie na te badania ale ja mam isc 2 razy w cyklu pierwszy raz miedzy 8 a 10 dniem cyklu a drugi miedzy 20 a 25 dziewczyny mowily znowu ze one maja isc miedzy 2 a 4 to chyba zalezy od lekarza jak kaze isc
i w jaki sposob chce leczyc mi powiedzoial ze te badania narazie na rozeznanie potem mam przyjsc i bede robic jeszcze inne :tak:

To tak jak u mnie.
Mam już wizytę na koniec stycznia.

Do góry