reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja musze prywatnie, bo mieszkam na stale w Londynie wiec i za wszystkie badania musze placic. Ostatnio wziela 70 zloty, to malo , bo slyszalam, ze i placi sie 120 u innych. Przyjmuje w przychodni na Krolewieckiej 15 jesli sie nie zmienilo to w poniedzialki i srody 16-19 ale kolejki ustawiaja sie od 14 i czasem wczesniej.

reklama
Czytając wogóle opinie o ginekologach z gdańska natrafiłam na taki oto opis dziewczyny która była u gina w szpitalu bo plamiła, dotyczy to bardzo niemiłego pana mimo że jest dobrym fachowcem to kontakt ma z pacjętem zerowy ale jak ja bym miała taką sytuację to nie wiem jak bym sięzachowała, chyba wyć zaczęła z rozpaczy.

Re: bezimienny rzeźnik ze szpitalu na Zaspie

Autor: asiulka1976 15.09.06, 20:23

Dodaj do ulubionych zarchiwizowany

Gość portalu: marion napisał(a):

- a moze to niejaki Drażawski, czy tez Grązawski Jan? Z zachowania i opisu
wygladu pasuje mi do niego.

- ttaaakkk raczej te drugie nazwisko :o)
lezalam na patologi 3 tyg znam to jego zachowanie ale tak naprawde to dobry
specjalista, i swoje przeszedl przyjmowal porod zony w 28tc martwego dziecka
sad.gif

ale prywatnie to bym nie poszla do niego !!!!!

- jak bylam w pierwszej ciazy i przyszlam z plamieniem (nie znajac sie wogole co to usg itp) zobaczylam na monitorze dziecko az sie usmiechnelam a on "z czego sie pani cieszy przeciez nie zyje! "

NIE WIEM WOGÓLE DZIEWCZYNY JAK LEKARZE MOGĄ BYĆ TAK OKRUTNI.

Dziewczynki,
Nie mam dobrych wiadomości...tempka spadła na 36,8..test negatywny...
next time....

W sumie podejrzewalam ze moglbyc to cykl bezowulacyjny, pozniej sie trochę napalilam tym owu testem pozytywnym w 22dc...widocznie nic to nie znaczy.

Co ma być to będzie, wierzę ze wszystko jest gdzies zaplanowane dla nas. Czasami mysle ze za pozno sie zdecydowalam na dzieci, ale wczesniej nie mialam takiej mozliwosci. Męża poznałam jak miałam 26 lat, slub w wieku 29...więc tak ułożyo.

Teraz kilka miesięcy w tą czy w tą nie robią różnicy. Ewentualnie moje myslenie ze jest juz pozno moze tylko wplynąć negatywnie na psychikę i zablokować mnie...a to w starankach nie pomaga.

Oby @ przyszła szybko, bez opoznienia. mam nadzieje ze dzis i niedlugo bede mogla się staac.

Miłego dnia !

Witam wszystkich. Proszę powiedzcie mi że jestem w ciąży. Zaczeliśmy starać się o dziecko, kochaliśmy się w dni płodne i w owulacje, miesiączki powinnam spodziewać się na 20.02.09 i mam nadzieje że jej nie dostane, ale mam złe przeczucie, bo mam bóle tak jak na miesiączke :(:(

Witam wszystkich. Proszę powiedzcie mi że jestem w ciąży. Zaczeliśmy starać się o dziecko, kochaliśmy się w dni płodne i w owulacje, miesiączki powinnam spodziewać się na 20.02.09 i mam nadzieje że jej nie dostane, ale mam złe przeczucie, bo mam bóle tak jak na miesiączke :(:(

Masz już bóle jak na okres miesiąc przed? moze masz na mysli 20/01...czyli jutro..

trzymam kciuki zebys jednak byla w ciązy, choc na to pytanie nikt ci nie odpowie.... musisz uzbroic się w cierpliwość....

reklama
tak chodziło mi o 20.01.09 czyli jutro cyfry mi się pomyliły.Mam nadzieje że to jednak nie będzie okres.

a mierzysz temperaturkę ? to bardzo pomaga, jesli spadnie to przyjdzie @... u mnie wlasnie tak sie dzis stało.

zaczelam mierzyc od tego cyklu (od połowy), mozna sie w to wciągnąc. Sama sie kiedys smialam z kalendarzyka...a teraz:-Dczego to czlowiek nie robi dla dzidzi.

a dlugo się starasz juz?

Do góry