sawi
szczęśliwa żona i mama
oj nie,a jak pokaże I kreske,na dziś mam dosyć wrażeń...poczekam do piątku (od dziś rano mierze temp.) i zobaczymy...dziś rano miałam 37,2Ja bym nie wytrzymala i leciala po nastepny test. Trzymam kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj nie,a jak pokaże I kreske,na dziś mam dosyć wrażeń...poczekam do piątku (od dziś rano mierze temp.) i zobaczymy...dziś rano miałam 37,2Ja bym nie wytrzymala i leciala po nastepny test. Trzymam kciuki.
a moze coś z nerkami,pęcherzem masz....ja niewiem
Skad wiesz ze nie masz owu od maja ???
Kobitki
Ktora z Was ma cykle 30/31 dni ? I kiedy Wy macie owu przy takich cyklach (potwierdzone przez monitoring)
niby tak ale caly czas sadzilam ze nie ma co sie stresowac podejsc na luzaka a na pewno sie uda a teraz nerwowka
najgorsze jest to ze w sieci mozna znalezc pelno sprzecznych info np. jak sa dwie krechy na tesciie owu to od razy przytulanki i pozniej co 2 dni inna wersja poczekac 12godz i co dziennie sama juz nie wiem co o tym myslec
Nie mam zadnych namiarow na gina w Londynie, bo bardzo czesto jestem z Polsce to odwiedzam moja w Elblagu. Ostatnio widzialam sie (na nieszczescie) z ginem w Londynie w listopadzie, bo musialam przejsc operacje gruczolu przedsionkowego wiekszego "Bartholoni's". Wiec skorzystalam z okazji i pogadalam sobie z nim o ewenualnosciach w moim przypadku.
![]()
witajcie późną porą.
pisałam Wam dziś że zrobiłam teściora no i że wyszła jedna kreska ale SZOK po pewnym czasie pokazała się delikatna druga.ale mam mętlik w głowie.w ulotce napisane było żeby wynik odczytac po 5 minutach a ja odrazu jak zobaczyłam jedną kreche to uznałam że niema ciąży(I ODRAZU WAM NAPSIAŁAM ŻE NEGATYWNY WYNIK) no i odłożyłam go w łazience na parapeciku.później tylko już niepamiątam po jakim czasie(czy to było po 5 minutach czy więcej) mąż poszedł do łazienki za potrzebą i aż przyniósł ten test i mówi "dwie kreski wyszły" no i teraz minęło kilka godzin no i nadal ta kreska jest(delikatna ale jest) co ja mam sądzić??dziś mam 22dc owulacje miałam w 8dc.niebędę już testować bo oszaleje,poczekam do piątku.jak nieprzyjdzie @ to wtedy pójdę na bete.postaram się wytrzymać do piątku....JEJ JAK JA BYM CHCIAŁA
Ja chodze do Chlebowskiej, bardzo fajna babka, nawet jak masz jakies wtpliwosci mozesz zadzwonic do niej na komurke. Mnie wyslala na toxo i powiedziala ze mam do niej zadzwonic z wynikami jak sie bede niepokoic. Jest super, polecam.