reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

To nie ma reguły czasem 2 , 3 h w tygodniu no ale wczoraj to 4h:crazy:, i tak się wściekłam na niego że,,,,,,,,,,,,,,,,,:baffled:

Pysiu-no to wczoraj faktycznie przegiał palkę na maksa, zeby w swięta tak zrobić...musisz mu pokazac jak to jest...zrób tak by to on siedzial sam i an ciebie czekał-wtedy może zobaczy jak sam się przekona jak to jest!

Ale te 2-3 godz to raz w tygodniu czy jak...?

za 2,5 tyg mam juz wakacje! :laugh2::laugh2::laugh2: siedze i czytam tylko opinie! :-p oj rozne są ale mam nadzieje ze bedzie dobrze!:eek:

bedzie super Eve-zobaczysz!!! Tylko nie mozesz nie pojechac do zatoczki wraku....bajeczne widoki i jak mielibyscie okazję to na 1 dzien na Kefalonie popłyńcie, piękna i bardzo zielona wyspa...a plaża Myrtos...ja tam bylam-cudownie, zreszta moze znajde fortke do podepnę za chwilke...

kasa marniutka ale w ciąży masz ubezpieczenie chorobowe macierzyńskie i wychowawcze a ja nie będe mieć nic no ale cóż szukam dalej moze sie uda w końcu a jak nie to się kiedyś dzieckiem zajmę mam nadzieję że za 9 miesiecy po tych świątecznych starankach:tak::-)

A co to znaczyw polsce teraz marniutka kasa??? bo ja to ociemniala jestem w te klocki...wiem ze dla jednych 3 tys na reke to malo a dal innych praca za 1500 na reke to juz spelnienie marzen....

Zaniepokojona-bedzie tak...zobaczysz-przeciez swierki juz rosna i czekaja na te wtoje wózkowe spacerki!

jakie te kosmetyki masz polecone...mialas napisac...?

Jestem Kropeczko:-) Dzień dobry Kochana:):) podziel się serniczkiem:tak:

Witaj słonko...ależ mi dos,odzila w galerii na nk...dziekuje, ale moje 18scie juz dawno za mną...niestety....czasem to bym tak chciala cofnac czas, ilez to mniej bledow bym popelnila...ech:tak:

Serniczkiem sie dzilee-pychotka, z wisniami, mniam, mniam.... zostalo nam tyle jedzenia ze nie wiem kiedy to przetrawimy...narobilam jak glupia a bylismy tylko we 2, nikt nie wpadl, teraz bedziemy wyjadali tydzien:-)
Ja własnie morduje galarete z kurczaczk...chcesz troche?

Całe 27 i pół.
to tak jak moj brat...z tym, ze moj brat jest calkiem niedojrzaly emocjonalnie...choc ma juz dzieci...

reklama
To nie ma reguły czasem 2 , 3 h w tygodniu no ale wczoraj to 4h:crazy:, i tak się wściekłam na niego że,,,,,,,,,,,,,,,,,:baffled:
ale wiesz mi chodzi ile to wychodzi w tyg bo jak sie 1 czy 2 x w tyg spotka to nie tragedia! moj jest zapalonym wedkarzem!!!!!! znika na cale weekendy! :confused2: i co ja moge!!! zakazac bez sesu! albo ma spotkania w srody (ping pong) i piatki (siatkowka) wraca do domku ok 19ej... moze ty tez znajdz jakies dodatkowe zajecie jakis basenik z kolezanka czy areobik i wte dni macie tzw wychodne on sie widzi z kolegami ty z kolezankami! :sorry:

ale wiesz mi chodzi ile to wychodzi w tyg bo jak sie 1 czy 2 x w tyg spotka to nie tragedia! moj jest zapalonym wedkarzem!!!!!! znika na cale weekendy! :confused2: i co ja moge!!! zakazac bez sesu! albo ma spotkania w srody (ping pong) i piatki (siatkowka) wraca do domku ok 19ej... moze ty tez znajdz jakies dodatkowe zajecie jakis basenik z kolezanka czy areobik i wte dni macie tzw wychodne on sie widzi z kolegami ty z kolezankami! :sorry:

Pomysł super Eve, ale ja mysle ze to co innego jak maz idzie na tenisa czy na siatkowke a co innego jak z kumplami do baru na piwo...i pewnie to bardziej wkurza PYSIE niz sam fakt ze on jest z kumplami, bo jakby gral w to czy tamto w tym czaise to chyba tylko by mu to na zdrowie wyszlo, a tak to co...staranka w drodze a on piwem sie raczy kilka godzin...

A tu jest moje foto z kefalonii, ta plaza jest uznana za jedna z najladniejszych w swiecie:-)

Załączniki

• kefalonia 2005.jpg
    kefalonia 2005.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 32
w. kropeczko- woziu fajny, czesto widziany takze w irlandii :tak:

A widzialyscie taki wozek, normalnie z kosmosu :laugh2: cena z reszta tez kosmiczna :sorry:

Załączniki

• s11%20ok.jpg
    s11%20ok.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 35
Pomysł super Eve, ale ja mysle ze to co innego jak maz idzie na tenisa czy na siatkowke a co innego jak z kumplami do baru na piwo...i pewnie to bardziej wkurza PYSIE niz sam fakt ze on jest z kumplami, bo jakby gral w to czy tamto w tym czaise to chyba tylko by mu to na zdrowie wyszlo, a tak to co...staranka w drodze a on piwem sie raczy kilka godzin...
A tu jest moje foto z kefalonii, ta plaza jest uznana za jedna z najladniejszych w swiecie:-)
a to ja cos przeoczylam z tym raczeniem sie piwem! moj najczesciej sie raczy z kolega % u nas!!! wole go miec na oku a mi kolega nie przeszkadza! :tak: z reszta moj sie leniwy juz zrobil i mu sie bez samochodu nie chce ruszac! wiec nawet jak sie na "piwo" umawia to wraca trzezwy bo samochodem jedzie! :sorry: ale fakt faktem ja nie zakodowalam ze wczoraj przeciez swieta byly!!!! tez bym sie wsciekla! :no: ja rozumiem jakby to bylo spotkanie po latach bo na swieta wiadomo ludzie wracaja ale kurcze z tymi samymi tak non stop!? :eek:

zdjecie!!!! boskie! :-) a rzadko uzywam tego slowa! :tak: cudo normlanie! czytalam juz o tewj zatoce wraku! i widzialam fotki cudowne miejsce!!!! wybieramy sie na rejs do okola wyspy! wiec i tam bedziemy! :-)
w. kropeczko- woziu fajny, czesto widziany takze w irlandii :tak:

A widzialyscie taki wozek, normalnie z kosmosu :laugh2: cena z reszta tez kosmiczna :sorry:
ja go wlasnie dzisiej widzialam! :eek::laugh2:

reklama
No dokladnie.
Moim zdanie lepiej troszke by wygladal gdyby ta gondola i siedzisko bylo troche nizej...

Lilu -ale to tak wyglada jakby to sie dalo regulowac i obnizyc/podniesc...w zaleznosci od upodoban...
a wysoko moze po to jest zeby sie schylac do dziecka nie trzeba bylo...zeby bylo wyzej...nie wiem...ale wyglada przez to mniej stabilnie jak dla mnie.

w kazdym razie mnie on jakos do gustu na przypadl...nie wiem jak z funkcjonalnoscia...ale jak dla mnie to wyglad ma zbyt kosmiczny.

moim zdaniem wozek ma byc - lekki, funkcjonalny, wygodny w skladaniu/rozkladaniu, zwrotny i łatwy w utrzymaniu czystosci, ma sobie radzic na kzdym podlozu i nie byc ciezarem przy transporcie-np wkladaniu do samochodu... - ma byc bez zbednych ******* i materialu gdzie nie potrzeba...prosty i elegancki - i takie wymogi spelnia moj wymarzony bugaboo:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry