reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny normalnie jestem w szoku, poszlam do taoalety sie wysiusiac patrze a tu @ :-)
Nie zebym sie cieszyla ze w ciazy nie jestem :zawstydzona/y: ale sie ciesze ze dostalam samoistnie @ :tak: bo ostatnia samoistna @ mialam jakies 2,5 roku temu :confused2: zawsze musialam wywolywac duphastonem.
No to chyba dobrze jest w takim razie:-)
Cześć dziewczynki mam problem poradźcie cos bo zwariuję:baffled:

Dziś nocuje u rodziców ale jak to nie uswiadomi mu że jego zachowanie doprowadzi do tego, ze zostaną mu tylko koledzy i praca to poprostu sie wyprowadze, ale co dalej...........:nerd::eek::nerd:
ja na szczęście nie mam tego problemu (ale inne;-)) więc nie wiem co Ci Poradzić Pysiu. Ale uważam że ten pomysł z noclegiem u rodziców może coś zwienić w jego zachowaniu... spróbuj. Albo w lewko albo w prawko:-) A ile on ma w ogóle lat??
no znowu cisza....i tylko moje monologi....
Jestem Kropeczko:-) Dzień dobry Kochana:):) podziel się serniczkiem:tak:

Boooożeeee dziewczyny, jak tu nudno.... tzn. nie na BB tylko w firmie.... Nikt nie przychodzi a my siedzimy tu cholera jak dwie sieroty (tzn. nie tylko my dwie). Klientów jak na lekarstwo. Zawsze tak jest ale niczego się jeszcze bossowie nie nauczyli. Siedzimy i się opieprzamy. Dobrze że internet jest.:angry::angry: Wolałabym z mężem siedzieć...Może chociaż byśmy się pogodzili....:wściekła/y:

Boooożeeee dziewczyny, jak tu nudno.... tzn. nie na BB tylko w firmie.... Nikt nie przychodzi a my siedzimy tu cholera jak dwie sieroty (tzn. nie tylko my dwie). Klientów jak na lekarstwo. Zawsze tak jest ale niczego się jeszcze bossowie nie nauczyli. Siedzimy i się opieprzamy. Dobrze że internet jest.:angry::angry: Wolałabym z mężem siedzieć...Może chociaż byśmy się pogodzili....:wściekła/y:
a to co to za firma co tak nudno u was??
co ja bym dała za pracę nawet nudną a tu d**a nikt mnie nie chce zatrudnić:-(

To powinien już z tego wyrosnąć....

No nie zazdroszczę.... Nie jest źle u mnie (tylko kasa marniutka) ale dzisiaj chociaż odpocznę po świętach:-)
kasa marniutka ale w ciąży masz ubezpieczenie chorobowe macierzyńskie i wychowawcze a ja nie będe mieć nic no ale cóż szukam dalej moze sie uda w końcu a jak nie to się kiedyś dzieckiem zajmę mam nadzieję że za 9 miesiecy po tych świątecznych starankach:tak::-)

ale dzien-masakra!!! mam lenia jak ztad do Rzymu! nic nie zrobilam!!!!! :szok: spac bym se poszla na tym biurku! :confused2:to by wiecej pozytku bylo! :laugh2:
Pysiu moj ma tyle samo lat! ale z kumpli wyrusl zaraz po przeprowadzce - po prostu 300 km od kumpli pomoglo! :-p to tak z przymrozeniem oka! :sorry: ale co do twojego hmm... ile on czasu faktycznie z nimi spedza w tyg!!!!?

za 2,5 tyg mam juz wakacje! :laugh2::laugh2::laugh2: siedze i czytam tylko opinie! :-p oj rozne są ale mam nadzieje ze bedzie dobrze!:eek:

reklama
Pysiu moj ma tyle samo lat! ale z kumpli wyrusl zaraz po przeprowadzce - po prostu 300 km od kumpli pomoglo! :-p to tak z przymrozeniem oka! :sorry: ale co do twojego hmm... ile on czasu faktycznie z nimi spedza w tyg!!!!?

To nie ma reguły czasem 2 , 3 h w tygodniu no ale wczoraj to 4h:crazy:, i tak się wściekłam na niego że,,,,,,,,,,,,,,,,,:baffled:

Do góry