K
Katijah
Gość
Teraz zrobiłaś?Boli mnie brzuch... Ale to tak czasami I test negatywny nie wiem co myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz zrobiłaś?Boli mnie brzuch... Ale to tak czasami I test negatywny nie wiem co myśleć
Kurczę dziwne...Tak teraz I negatywny
Tak teraz I negatywny
6 dni, robiłam betę 2 dni po spodziewanej i nic nie wyszło...A ile po terminie @jestes?
Kurczę dziwne...
A często zdarzało się, że okres ci się spóźniał?
Negatywnym się nie przejmuj ja jeszcze 5 dni temu miałam negata... dopiero w dniu spodziewanej miesiączki pokazał się pozytywny ( ale taki cień cienia , i nikt oprócz mnie nic tam nie widział ) , 3 dni temu kolejny test i dopiero wyszedł wyraźniejszy , beta tez potwierdziła ciąże także główka do góryBoli mnie brzuch... Ale to tak czasami I test negatywny nie wiem co myśleć
Tez miałam bóle jak na miesiączkę na początku pierwszej ciąży z córeczka , oraz teraz na samym początku drugiej trzeba mieć nadzieje , ze się udaRano miałam takie bole jak na @.teraz jest ok... Nie wiem już sama... Boże niech te poniedziałek już będzie wtedy zrobię ten test, no chyba że mnie @ wyprzedzi
Ooo i dajesz nadziejęNegatywnym się nie przejmuj ja jeszcze 5 dni temu miałam negata... dopiero w dniu spodziewanej miesiączki pokazał się pozytywny ( ale taki cień cienia , i nikt oprócz mnie nic tam nie widział ) , 3 dni temu kolejny test i dopiero wyszedł wyraźniejszy , beta tez potwierdziła ciąże także główka do góry