reklama
mrsmiki
Fanka BB :)
Hej,
ja jestem świężą mężatką (20.06) i od tego czasu staramy się o dzidziusia.
Cykle mam w miare regularne (w miare 32-36 dni) Chcemy spróbować w tym cyklu dać losowi zdecydować. Jeśli 10.07 przyjdzie @, pojdziemy na badania i naprawimy co trzeba, żeby dzidziuś był.
Na codzień pracuje w deweloperce i jestem na IV roku prawa. Póki co mamy mieszkanie teściów, ale chcemy w przyszłym roku zacząć budowę.
Koronawirus pokrzyżował nam nieco plany, i wesele przełożyliśmy ze względów bezpieczeństwa na przyszły rok. Sam ślub odbył się na pięknej plaży w mgle. Wszystko się nam układa, więc postanowiliśmy podzielić nasze szczęscie z przyszłym maluszkiem
Cykle mam w miare regularne (w miare 32-36 dni) Chcemy spróbować w tym cyklu dać losowi zdecydować. Jeśli 10.07 przyjdzie @, pojdziemy na badania i naprawimy co trzeba, żeby dzidziuś był.
Na codzień pracuje w deweloperce i jestem na IV roku prawa. Póki co mamy mieszkanie teściów, ale chcemy w przyszłym roku zacząć budowę.
Koronawirus pokrzyżował nam nieco plany, i wesele przełożyliśmy ze względów bezpieczeństwa na przyszły rok. Sam ślub odbył się na pięknej plaży w mgle. Wszystko się nam układa, więc postanowiliśmy podzielić nasze szczęscie z przyszłym maluszkiem
akinoM222
Trzymam kciuki!Hej,
Te testy pokazały mi owulacje 8 dni później test ciążowy pozytywny
Dziewczyny , A używa bądź używała któraś z Was te testy owulacyjne ? Sprawdzają się? Bo zamówiłam je sobie na allegro , ale nie wiem jak z ich skutecznością [emoji848]Zobacz załącznik 1142843
Uda się na pewno w następnym cyklu będzie nasz [emoji16]
A kiedy @ powinna się u Ciebie pojawić?
A kiedy @ powinna się u Ciebie pojawić?
U mnie niestety nic ....
@ tez nie ma, ale to pewnie kwestia czasu, nigdy w życiu bym nie powiedziała że zajście w ciąże jest takie trudne. Te kobiety które „wpadły” powinny puścić totolotka [emoji23]Zobacz załącznik 1144656
Oleczqa002
Cześć jestem Ola, mam 29 lat (w sierpniu 30 ) i też staramy się z mężem o pierwszego dzidziusia. Właśnie jestem w trakcie 3 cyklu, za pare dni wypada owulacja, także działamy bardzo bym chciała żeby się udało! Jestem dobrej myśli i trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczkiWitajcie dziewczyny! Wiem że jest pełno takich tematów ale trudno jest tam się „przebić” aby twój wpis został zauważony. Zazwyczaj dziewczyny tam już bardzo dobrze się znają i czuje się tam obco. Dlatego założyłam własny temat i zapraszam wszystkie kobietki które właśnie zaczęły starania o dzidziusia. Ja jestem Monika mam 26 lat i obecnie czekam do 7.06 na testowanie. To mój trzeci cykl starań i jestem już bardzo ciekawa czy coś z tego wyszło.
reklama
Czekooolada
Początkująca w BB
Ja rok już się staram i mam nadzieję że ten cykl jest udany 6 dni do okresu ,3 dni klucia w jajniku..już się uspokaja pierwszy raz tak miałam