reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ewcik trzymaj sie!! My z Fuma wlasnie zaczynamy nowy cykl i w nim zaciazamy, nie ma bata musi sie udac!!!!:-D wiec ty dawaj z nami! jak sie kobieta uprze, to nie ma nia mocnych, a jak 3 to juz wogole :-D

Jestem znowu na chwilę .
Mój mnie siłą oderwał od czyszczenia wanny i poszlismy na spacer a teraz mi sie kazał czyms zająć i do lazienki mogę wejść jak będę chciała prysznic wziać. Bo mi sie ciągle wydaje,ze ta wanna jest jakas tak szara i nie mogę jej domyć. Macie moze jakies dobre sposoby na domycie wanny?

Ewcik-Loczkis dobrze mówi.Nie poddawaj się , musi sie udac. Trzymamy za Ciebie kciuki.

Gatto - Ty już wiesz jaka jest płeć Twojego maleństwa? Czy bazujesz na przeczuciu? Bo moze to jednak Gattina się okaże?Połowkowe już niedługo to moze się ujawni:)

Skowronka - trzymam kciuki, oby były II . Łap berka i trzymaj dla nas:)

No to ja przesylam fluidki dla potrzebujacych >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Fuma
moze za tydzien sie dowiemy co za ludzik siedzi w brzuchu. A oto i on (odzienie to pidzama:happy:)
19 tc 19tc.jpg

Dziekuje za fluidki przyjme kazda ilosc:) Brzusio sliczny:) kurcze tak sobie teraz pomyslalam ze ja byla bym w 18 tygodniu teraz i brzusio podobny do Twojego:)

hej dziewczyny gatto jaki śliczny malutki brzusio jak na ten tydz to naprawdę maluśki ale za to przepiękny:tak::-)nanulika no widać brzusio ja jak byłam w 7tyg to sie dopiero dowiedziałam ze jestem w ciazy:-)a brzuch mialam calkowicie plaski.Śliczny brzusio:-)tylko uważaj na siebie i maluszka.

Ajjj dziewczyny nawet nie wiecie jak bym chciała z wami podzielic sie fotkami:-(

skowronek
ja bym byla na końcówce ajj nie warto rozpamiętywać....

Ostatnia edycja:
reklama
Nanu to pewnie ty berka tam chowasz:)
Angel nie sprawia mi to przykrosci, czasami podgladam lutowki na innym forum tak z ciekawosci jakie maja dolegliwosci czy znaja juz plec itp.

Do góry