reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
no tak;) w sumie S. dłuuugo się zbierał,mnie już to nawet wkurzało:p znamy się ponad 4 lata, od prawie 3 mieszkamy razem, od 1,5 roku staramy się o bobo....
a dziś znienacka;)

wogóle śmiesznie bo dziś miało być kino i kolacja na mieście,ale przez to wczorajsze samopoczucie wolałam nie ryzykować szlajania się;) i zrezygnowaliśmy wczoraj... tym samym nieswiadomie rozsypałam S. cały misterny plan;p
dziś po pracy pojechałam do tesco, S odebrał mnie z zakupami, zjedliśmy gyrosa po drodze i do domu.... rozpakowaliśmy zakupy, przepakowywałam torebkę bo nową zakupiłam a s. podszedł od tyłu, przytulił mnie,zaczął całować po szyi jednocześnie znienacka zakładając mi pierścionek... zapytałam co to, odwróciłam się a on uklęknął i stwierdził że bardzo by chciał żebym została jego żoną - przytuliłam jego głowę do mojego brzucha, uroniłam kilka łezek... a S.:czy to oznacza tak kochanie? oczywiście potwierdziłam i zaczęliśmy się całować, tulić itp... a potem przez 2h przy piwku (ja 0,0%) rozmawialiśmy o planach....

jestem bardzo szczesliwa!!!

Ostatnia edycja:
No to teraz 2 krechy juz musz byc:) kurcze ja to troche jak was czytam to tez sie nakrecam na te 2 kreski ale chyba sie nie udalo bo przytulanko chyba juz po owulce bylo. brzuch mnie troche ciagnie i jajniki pobolewaja raz jeden raz drugi. Piersi nic nie bola tylko sluzu mam duzo, ale nigdy nic nie wiadomo xD

ja się staram nie myśleć choć to niełatwe.... piwo na wszelki wypadek bezalkoholowe pije, a czuje się INACZEJ PO PROSTU :D od rana jakos tak mam;)

zbieram się do narzeczeńskiego łoża:)))

Ostatnia edycja:
Widzę ,że dziś jestem pierwsza ,a więc witam się z kawusią
Nanulika- ogromne gratulacje :-)pięknie to Twój narzeczony zrobił teraz trzymam kciuki za dwie kreski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nanu aaaaaaaaaaa jakze sie ciesze no pieknie poprostu pieknie gratki ogromniasta szczescia zycze a pierscien przecudowny!!No takie wiadomosci z rana wiedzialam ze mnie cos ominie jak Was nie odwiedze z wieczora:zawstydzona/y::-(kolezanka przyszla na piwko ja grzecznie herbatka z miodem a ona z moim J piffeczko;-)Nanuliko tempka obiecujaca az normalnie nie moge doczekac sie Twojego testowanka;-)Pozdrawiam Babeczki :****

Elka- widzę ,że Ty też mierzysz tempkę , nie sądzisz ,że moja jest trochę za niska jak na tę fazę cyklu nie wiem jakie mam w pierwszej fazie więc nie ma porównania za bardzo ,ale martwię się o mój progesteron trochę czy aby nie jest za niski co o tym myślisz?Pewnie powinnam poczekać na kolejny cykl i wtedy się okaże pełen obraz.

Kobietko ja jestem pocztkujaca w te klocki ja bym poczekala i mierzyla od poczatku cyklu i przylozyla sie do tego jesli chcesz sie czegos dowiedziec;-)ja zamierzam dowcipnie moze sprobuj od tej strony;-)no fakt tempka troche niska sprobuj dowcipnie nam babka na kursie przedmalzenskim mowila ze to najlepsze miejsce;-)powodzonka zycze:-)

reklama
Elka- chyba tak zrobię kupię sobie osobny termometr i będę tak mierzyła od nowego cyklu to znaczy w czasie @ to raczej w ustach ,a potem dowcipnie , boję się o progesteron i mogę być w ciąży ,ale z taką tempką to chyba nie możliwe nie?Cholera wie jak progesteron niski to wspomagacze potrzebne by były no nic poczekamy zobaczymy.

Do góry