reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja wam tu nie pomogę. Sama dowcipnie mierzyłam i to krótko, bom zapłodniona :-)

Kochane a kto teraz w najbliższym czasie testuje?

reklama
Hej dziewczyny. Ja Was tu caly czas podczytuje ale zawsze wieczorkiem:) Czekam na @ w okolicach 12-14 chociaz moze przyjsc pozniej bo to 2 po zabiegu, ale mam nadzieje ze z Nanu razem zatestujemy:) Nanu a co do Twojego jednodniowego spadku formy:) to ja tak mialam przy pierwszej ciazy w 8 dniu od przytulanka. Czulam sie jak bym byla chora i temp. pod pacha 37 stopni i przypuszczam ze to byla wtedy implantacja. Trzymam kciuki:)

No ślub:p
S. chciał najpierw jeszcze w tym roku, ale potem doszliśmy do wniosku że s kasą nie damy rady... więc chyba przełom lata/jesieni 2013:) poki co mamy odłożone jakieś 6000, drugie tyle będę miała premii na koniec roku, dozbieramy i wystarczy:)

[wciaz jestem w szoku:p]

reklama
dzięki dziewczyny:)

a oto i on: IMAG1358.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry