reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominako wiem i rozumie...male miasteczka maja swoj urok, ale tez sporo wad... czlowiek nie zdarzy baka puscic, a juz ogol wie o grubszej sprawie;-)

Ja ostatnio u rodziców byłam z mamą w kościele. Dwie ławki za nami siedzieli rodzice mojej koleżanki ze szkoły. Zdążyłam wrócić do domu a tam sms od niej z gratulacjami :tak: spodziewałam się plotek ale nie w tym tempie.

Moja mama pracuje w szpitalu i gdy poszłam odwiedzić moich podopiecznych (kiedyś byłam wolontariuszem w zakładzie opiekunczo-leczniczym) to koleżanki i znajome mamy mało się nie poprzewracały na korytarzach tak się na brzuch gapiły. W sumie nie wiem co je tak dziwi- mam 26 lat, od roku jestem mężatką więc to chyba normalna kolej rzeczy że jestem w ciąży. W moim mieście rodzinnym już wiele razy mnie obgadano że wpadłam. Małomiasteczkowym platkarom nie mieściło się w głowie że chodziłam 8 lat przed ślubem i nie zmajstrowaliśmy dzieciaka. Moje koleżanki z podstawówki to już mają co najmniej dwójkę dzieci.

zmykam do wyrka, odezwę się jutro ale o 10 proszę o kciuki bo mam wizytę, dobrej nocy :*

reklama
Marta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia :)

Kicia to chyba pampki trza zakupic;-)
Ukradlam troche bigosu ;-( i mnie pewnie od tego brzusio boli, no nic wzielam ta ichnia pseudo nospe i leze, jeszcze eMa poprosze to mi herbatki zrobi...moze ;-)

Marta kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Małe miasteczka mają takie ploteczki niestety... Tym się tu co niektórzy żywią:dry: Ale nic na to nie poradzimy.

Ja właśnie kończę zaprawiać drugi słoik suszonych pomidorków. Mniam.

A co do świadomości to myślę, że ta błoga niewiedza i spokój z dawnych czasów już nie wrócą.

no nic zrobili mi chlopcy melisy z jablkiem, wiec siekne se drina na uspokojenie :-D a co i pojde w kimonko ;-)
Jutro mlody zaczyna juz szkole, wakacje sie skonczyly u nas ;-)

alez maja i to duzo wolnego :-D ze 4x razy w roku po 2 tygodnie, pierwsze 2 tyg. maja juz w pazdzierniku i od cholery wolnych poniedzialkow :-D co prawda wakacji maja tylko 6 tygodni, ale to jest tak zorganizowane, ze rodzice maja urlopy w tym samym czasie ;-)

lece do lozka kochane, spokojnej nocki :-) dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry