W pierwszą ciążę zaszłam z TSH ok 4 donosilam i urodziłamw drugiej, poronionej niestety, moja temperatura nie była nigdy wyższa niż 36,7 ja tu widzę ogromną szansę na udany cyklDziękuję kochana.
O ile prog mam dobry, bo 26,4ng/ml, to TSH niestety 4,95, więc jestem już na Euthyroxie. Dziś 26dc, strasznie mi gorąco przez ten wysoki progesteron. Dziś miałam takie rumieńce u adwokata, że aż podkręcał klimę, patrząc na mnie.
Temperatura wciąż wysoka 37,3, ale porównuję mój wykres z ciążowym i nie ma tego kluczowego skoku. Plamienia implantacyjnego też nie ma, a wtedy miałam. Poza tym przy tak wysokim TSH nawet sie nie ludze, ze zaszłam. Czekam do niedzieli na @ i jak się nie pojawi, to ew. zatestuję.
reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
U mnie za każdym razem bylo to powyżej 10 dni.Ile może trwać krwawienie czy plamienie po poronieniu? Już tydzień minął. Chciałabym wiedzieć co się tam dzieje w organizmie ale ciągle plamie i ciężko się umówić do ginekologa.
U mnie było ok. 2 tygodni.Ile może trwać krwawienie czy plamienie po poronieniu? Już tydzień minął. Chciałabym wiedzieć co się tam dzieje w organizmie ale ciągle plamie i ciężko się umówić do ginekologa.
Cytrynka122
@Dni U mnie jest 11 dzień i sie kończy. A na wizycie byłam po 6 dniach. Kolejna wizyta koło listopada w celu sprawdzenia endometrium.Ile może trwać krwawienie czy plamienie po poronieniu? Już tydzień minął. Chciałabym wiedzieć co się tam dzieje w organizmie ale ciągle plamie i ciężko się umówić do ginekologa.
Dlaczego dopiero koło listopada? Ja mam się pojawić z wynikami Beta-hcg za dwa tygodnie. I nie wiem co dalej.@Dni U mnie jest 11 dzień i sie kończy. A na wizycie byłam po 6 dniach. Kolejna wizyta koło listopada w celu sprawdzenia endometrium.
Cytrynka122
@enej Ja bete HCG będę sprawdzać sama jeżeli spadnie to jest dobrze. Mam się pojawić w listopadzie na kontroli czy endometrium się dobrze odbudowało.Dlaczego dopiero koło listopada? Ja mam się pojawić z wynikami Beta-hcg za dwa tygodnie. I nie wiem co dalej.
Cytrynka122
@enej Najlepiej jakbyś poszła do lekarza na kontrol . Sprawdzi czy się oczyscił organizm.Dziewczyny już myślałam że to koniec a ja zaczęłam krwawić. Jak na okres.. tak ma być? Bo czuję że to tak jak miesiączka
reklama
Kazał przyjść 25 jak już będzie po wszystkim z wynikami z bety@enej Najlepiej jakbyś poszła do lekarza na kontrol . Sprawdzi czy się oczyscił organizm.