reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Maks pozdrawia w skończonym 8 miesiącu:)

Zębów brak , pełza po całym mieszkaniu, siada pięknie sam , staje jak tylko czegoś się złapie, mówi mama , tata i chyba się co to znaczy :) sppooooooro się uśmiecha i uwielbia jeść:p
20190226_084145.jpeg
20190219_090929.jpeg

@DorciaMamaOlka? @AnetaManiak? Zyjecie? Smutno bez Was [emoji58]
Oooo losie moje kochane jestem :D zyje i mam sie dobrze... Wlasnie wrocilam do pracy i nie mam na nic czasu :) Nie pamietam kiedy tu bylam ostatnio :D nawet apki nie mam ale chyba zainstaluje :) Co u nas...no Hania ma juz skonczony roczek :) jest malym lobuzem haha ale takim slodkim do schrupania :) a co U Ciebie? Mow szybko :*

Załączniki

• received_312297976138551~2.jpeg
    received_312297976138551~2.jpeg
    299,2 KB · Wyświetleń: 66
Oooo losie moje kochane jestem :D zyje i mam sie dobrze... Wlasnie wrocilam do pracy i nie mam na nic czasu :) Nie pamietam kiedy tu bylam ostatnio :D nawet apki nie mam ale chyba zainstaluje :) Co u nas...no Hania ma juz skonczony roczek :) jest malym lobuzem haha ale takim slodkim do schrupania :) a co U Ciebie? Mow szybko :*
Jaki świetny uśmiech <3

Hejka. No fakt Ja dawno też się nie odzywałam[emoji53]
Adaś rośnie jak na drożdżach. Zdrowy duży. Chodzi, a nawet powiedziałabym, że ostatnio próbuje biegać [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
W poniedziałek skończył roczek [emoji7][emoji7][emoji7]jejku jak to szybko zleciało, aż nie mogę w to uwierzyć.
A tutaj ostatnio to cisza[emoji848][emoji848][emoji848]
A co tam u starających się? Bo chyba jeszcze tutaj takie są.?
IMG-20190226-WA0008.jpeg
20190225_165603.jpeg
IMG_20190218_153234.jpeg
IMG_20190218_153142.jpeg

reklama
Marika jak u Was? Opowiadaj :*
Maksio pełzo-raczkuje gdzie się da , wspina się wszędzie i staje na nogi , ciągle się śmieje , dużo gaworzy, wiecznie mnie woła i raczej się że mama to mama [emoji14] obstawiam że będzie chodził przed roczkiem:D A u mnie ogólnie bez zmian :) siedzę z nim w domu i myślę jak to będzie jak wrócę do pracy :o

Do góry