alunia87
Fanka BB :)
Ale to szybko zleciało [emoji16]. Nic tylko życzyć szybkiego rozwiązania i czekać na zdjęciaNa jutro[emoji16]
[emoji8][emoji8][emoji57].
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to szybko zleciało [emoji16]. Nic tylko życzyć szybkiego rozwiązania i czekać na zdjęciaNa jutro[emoji16]
Na jutro[emoji16]
Chcialabym szybkiego rozwiazania. Ale po pierwszym porodzie bardzo sie boje ze znow bedzie to trwalo tyle godzin.Ale to szybko zleciało [emoji16]. Nic tylko życzyć szybkiego rozwiązania i czekać na zdjęcia
[emoji8][emoji8][emoji57].
Bardzo mozliwe. Choc teraz brzuch sie uspokoil. Moze to jakas cisza przed burza... [emoji846]O matko[emoji15][emoji15][emoji15]
Jeju faktycznie szybko zleciało. To może dzisiaj w nocy się zacznie [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja nie miałam, żadnych skurczy tylko wody odeszły. Więc z tym to różnie bywa i może zacząć się w każdej chwili [emoji39].Domyślam się, że chciała byś mieć już to wszystko za sobą i mieć maleństwo obok. Niby każdy poród inny to może szybko maleństwo się wykluje.Chcialabym szybkiego rozwiazania. Ale po pierwszym porodzie bardzo sie boje ze znow bedzie to trwalo tyle godzin. Bardzo mozliwe. Choc teraz brzuch sie uspokoil. Moze to jakas cisza przed burza... [emoji846]
Z Lilcia tez mi wody odeszly. Ale porod mialam z nia bardzo ciezki.Ja nie miałam, żadnych skurczy tylko wody odeszły. Więc z tym to różnie bywa i może zacząć się w każdej chwili [emoji39].Domyślam się, że chciała byś mieć już to wszystko za sobą i mieć maleństwo obok. Niby każdy poród inny to może szybko maleństwo się wykluje.
Dobrze, że jesteś pod opieką. Jaki mają plan będą wywoływać czy czekają jeszcze na rozwój akcji.Z Lilcia tez mi wody odeszly. Ale porod mialam z nia bardzo ciezki.
A, dzis jestem na patologii ciazy bo Malej spadlo tetno podczas ktg i zostawili mnie na oddziale.
Narazie nie wiem nic. Choc dzis sie pewnie nic nie dowiem. Zalecono mi tylko ktg i tyle.Dobrze, że jesteś pod opieką. Jaki mają plan będą wywoływać czy czekają jeszcze na rozwój akcji.
Najgorsze czekanie, ale może wszystko samo się potoczy.Narazie nie wiem nic. Choc dzis sie pewnie nic nie dowiem. Zalecono mi tylko ktg i tyle.
Mam taka nadzieje. Napewno nie beda wywolywac. A mialam taka nadzieje. Moze jutro sie cos na obchodzie dowiemNajgorsze czekanie, ale może wszystko samo się potoczy.