reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witam Kochane!
Pierwszy raz odważyłam się napisac o moim problemie na forum.. w maju poronilam, była to moja pierwsza ciaza i zaraz takie źle doświadczenia. Trudno się było z tym pogodzić.. teraz po trzech miesiącach zaczęliśmy się starać z mężem ale narazie nic.. przeszłam wszystkie badania konieczne po poronieniu i wszystko jest ok. Boję się że będę mieć problemy z zajszajś w ciążę po łyżeczkowaniu.. a tak bardzo chciałabym być mamą..
Witaj. Ja mialam 2 poronienia.
Jakie badania robilas?
Grunt to sie nie poddawac

reklama
Cześć.
Na wątku moderatorskim pojawił się pewien pomysł w związku z tym, że jedna z nas szyje przepiękne torby itp. @aniaslu zaproponowała, że może by zrobić świąteczną giełdę babyboomowych mam? Pytanie brzmi czy są wśród was dziewczyny, które chcą się zareklamować, rozpropagować? Nie chodzi nam o spamerów tylko kreatywne mamy. Zawsze info pójdzie w świat a może i kasę z tego zarobicie jakąś. Co wy na to?
Bo myślę, że może ktoś np. piecze ciasta pyszne i można na święta zamówić, ktoś inny robi śliczne zawieszki, szyje, maluje itp. Co sądzicie? Jeśli macie takie pomysły to piszcie priv do Ani, one już będzie wiedziała co z tym zrobić (ja ewentualnie tylko was zweryfikuje, że „znam”)
Buziaki przeogromne

No racja przecież jest też priv‍♀️
Najważniejsze, że praca cieszy wtedy może być cięższa ale człowiek lepiej się czuje i chętniej do niej chodzi
emoji4.png

A ten Bio..... To co dokładnie robi bo tak szczerze mówiąc to pierwszy raz chyba słyszę tą nazwę
emoji848.png
emoji848.png
emoji848.png

Adaś dobrze. Siada i próbuje raczkować znaczy narazie to próbuje się utrzymać w pozycji do raczkowania. Rozszerzanie diety średnio nam idzie. Bo On nie za bardzo chce inne pokarmy. A mamy już dwa ząbki
emoji4.png
emoji4.png

Zobacz załącznik 898145
Aneta OMG jak on się zmienił :szok: ale nadal jest przesłodki.

@mfifi04 oczywiście, że pamiętamy i trzymam kciuki by wizyta przyniosła jakieś efekty<3o_O
@An123 witaj i straszenie mi przykro z powodu straty, ale właśnie -nie poddawaj się, bo marzenia się spełniają

U nas czas leci za szybko zdecydowanie, Kornel ma już 3,5 miesiąca rozwija się wzorowo. Z każdym dniem uczy się czegoś nowego, a mnie serce się raduje. Dominika nadal w bracie zakochana.
Przesyłamy buziaki
IMG_20180916_183805.jpg

Załączniki

• IMG_20180916_183805.jpg
    IMG_20180916_183805.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 424

Załączniki

• _20180916_144057.JPG
    _20180916_144057.JPG
    39,9 KB · Wyświetleń: 418
Cześć dziewczyny. Jestem nowa na tym forum i mam nadzieję, że na samym początku nie narażę się nikomu wpisując tutaj swój problem. Jeżeli mam usunąć wpis i zamieścić na innym wątku, to prosze o info. Otóż we wtorek poroniłam samoistnie w 4tc. Staraliśmy się z mężem długo bo aż 2,5 roku. We wtorek mam wizytę kontrolna czy wszystko dobrze. Podpowiedzcie proszę czy po tak długim staraniu o dziecko i poronieniu, jest szansa, że teraz szybciej zajdę w ciąże? Naczytałam się, że wiele kobiet po poronieniu szybciej zachodzi w ciąże (oczywiście wiem, że należy trochę poczekać aby organizm się zregenerował). Po prostu dalej mam w sobie taką nadzieje, że jeszcze będzie dobrze :(

Cześć dziewczyny. Jestem nowa na tym forum i mam nadzieję, że na samym początku nie narażę się nikomu wpisując tutaj swój problem. Jeżeli mam usunąć wpis i zamieścić na innym wątku, to prosze o info. Otóż we wtorek poroniłam samoistnie w 4tc. Staraliśmy się z mężem długo bo aż 2,5 roku. We wtorek mam wizytę kontrolna czy wszystko dobrze. Podpowiedzcie proszę czy po tak długim staraniu o dziecko i poronieniu, jest szansa, że teraz szybciej zajdę w ciąże? Naczytałam się, że wiele kobiet po poronieniu szybciej zachodzi w ciąże (oczywiście wiem, że należy trochę poczekać aby organizm się zregenerował). Po prostu dalej mam w sobie taką nadzieje, że jeszcze będzie dobrze :(

Bardzo mi przykro [emoji17]
U mnie lekarze nie kazali czekać z kolejnymi staraniami przy samoistnym poronieniu na tak wczesnym etapie.... teraz jestem przy końcówce 13tc a moja ostatnia miesiączka przed tą ciążą to tez było wczesne poronienie bo testy wychodziły pozytywne a po kilku dniach zaczęłam krwawić... trzymam kciuki za Was!

Jagoda87 dziękuję za odpowiedź i gratuluje!! :). A długo staraliście sie przed poronieniem? Jestem dobrej myśli, skoro raz zaskoczyło, to kolejny tez musi ! Wyszło mi wcześniej, że mam wrogi śluz, ale nie z krwi, to jak to możliwe, że niby go mam, a jednak chociaż na chwilkę sie udało? :(

reklama
Jagoda87 dziękuję za odpowiedź i gratuluje!! :). A długo staraliście sie przed poronieniem? Jestem dobrej myśli, skoro raz zaskoczyło, to kolejny tez musi ! Wyszło mi wcześniej, że mam wrogi śluz, ale nie z krwi, to jak to możliwe, że niby go mam, a jednak chociaż na chwilkę sie udało? :(

Trzy miesiące

Do góry