reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Wakacje się kończą, 2 miesiące Maksia na świecie zleciały jak z bicza strzelił.. :o a nas wakacje czekają jakoś w grudniu :) może jakieś wyspy kanaryjskie :) na razie plany :) a tymczasem za 3 tyg wybierzemy się chyba do taty do Oslo :) aż się boję pomyśleć jak minie z nim lot :D
zdjęcie do dowodu wyrobione hehe Zobacz załącznik 892392 taki oto poważny człowiek :D Zobacz załącznik 892394 a tu już trochę mniej poważny [emoji14]
My 20 września lecimy z małym na urlop do UK.No twój synek fajnie wyszedł na zdjęciu [emoji4].Ja najbardziej boje się karmienia, bo kp nie wszędzie pewnie da rade, a mały ma różne godziny jedzenia. Będziemy lecieć z Berlina. To mój pączek [emoji23][emoji23][emoji23].

reklama
My 20 września lecimy z małym na urlop do UK.No twój synek fajnie wyszedł na zdjęciu [emoji4].Ja najbardziej boje się karmienia, bo kp nie wszędzie pewnie da rade, a mały ma różne godziny jedzenia. Będziemy lecieć z Berlina. To mój pączek [emoji23][emoji23][emoji23].
Nie ma zdjęcia :(... No na tam pierdziele będę karmić gdzie mały zgłodnieje... Nic nie poradzę. Z reguły osłaniam pierś także tylko widać że KP ale golizny brak :)

reklama
Cudowni Ci nasi forumowi chłopcy ❤
To i my się witamy za 6 dni 3 miesiące razem
IMG_20180826_213635.jpg

Załączniki

• IMG_20180826_213635.jpg
    IMG_20180826_213635.jpg
    522,6 KB · Wyświetleń: 617
Do góry