reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Po wizycie wszystko dobrze. Malenstwo rosnie i serduszko bije. A to najważniejsze. Czekam teraz ba polowkowe.

Ale ten rok szybko zleciał. Do dzis pamietam jak napisałaś, ze jestes w ciazy, a Ja Ci tak bardzo zazdroscilam. Napisalas mi,, ze niedlugo i ja sie doczekam i za miesiąc tez zobaczylam dwie kreseczki.

To bylo rok temu, a wydaje mi sie jakby to bylo wczoraj.

Lilka juz, ładnie stoi i czekam az zrobi pierwszs kroki[emoji846]

Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow[emoji846][emoji320][emoji253]
Kiedy wracasz do pracy?
Ja muszę w koncu zadzwonic do swojego pracodawcy u dowiedzieć się do kiedy dokladnie mam macierzynski[emoji846]
A to niespodzianka
Gratuluję ci kochana i dużo zdrówka dla was;*;*

Dziewczyny, bierzemy udział z dzieciakami w konkursie o fotelik samochodowy dla Kornela. Jeżeli macie ochotę to prosimy o głosik. Nie wiedziałam, że konkurs jest na lajki i chyba mam za mało znajomych na fb
Jeżeli jeszcze któraśz Was.tam startuje to usunie ten wpis :)
Hej, gramy o fotelik samochodowy dla Kornela, zagłosujesz?

Link do: Głosowanie

Dziewczyny, bierzemy udział z dzieciakami w konkursie o fotelik samochodowy dla Kornela. Jeżeli macie ochotę to prosimy o głosik. Nie wiedziałam, że konkurs jest na lajki i chyba mam za mało znajomych na fb

Głosik oddany :)

I ode Mnie też już poszedł.

A Ja się Witam po wakacjach. W Polsce byliśmy teraz nad Morzem w Niemczech. I jestem wykończona gorzej niż jak całymi dniami siedziałam sama z Adasiem
Urlop wykańcza. A to Moje już półroczne szczęście [emoji7][emoji7][emoji7]
IMG-20180824-WA0015.jpg

Załączniki

• IMG-20180824-WA0015.jpg
    IMG-20180824-WA0015.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 458
I ode Mnie też już poszedł.

A Ja się Witam po wakacjach. W Polsce byliśmy teraz nad Morzem w Niemczech. I jestem wykończona gorzej niż jak całymi dniami siedziałam sama z Adasiem
Urlop wykańcza. A to Moje już półroczne szczęście [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 892008
Jaki on kochany [emoji173] [emoji173] przystojniacha

Wakacje się kończą, 2 miesiące Maksia na świecie zleciały jak z bicza strzelił.. :o a nas wakacje czekają jakoś w grudniu :) może jakieś wyspy kanaryjskie :) na razie plany :) a tymczasem za 3 tyg wybierzemy się chyba do taty do Oslo :) aż się boję pomyśleć jak minie z nim lot :D
zdjęcie do dowodu wyrobione hehe
dowod.jpg
taki oto poważny człowiek :D
_20180826_102553.JPG
a tu już trochę mniej poważny [emoji14]

Załączniki

• dowod.jpg
    dowod.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 422
  • _20180826_102553.JPG
    _20180826_102553.JPG
    61,2 KB · Wyświetleń: 439
reklama
@AnetaManiak ale ma włoski śliczne :) a co do urlopu to ja mam takie samo wrażenie bo też jak wróciłam to byłam zmęczona hahah ;) ale chociaż odpoczynek od gotowania, sprzątania, no i zmiana klimatu :)

@Marika92 zawsze zastanawiałam się czy łatwo takiemu maluszkowi zdjęcie do dowodu czy paszportu zrobić :) a Wasz proszę, jak pięknie zapozował :) ale ma ładne duże oczka :)

Do góry