reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Szczerze mowiac wiek tez ma duze znaczenie.
Widze ze reszte masz wynikow ok. Wit d nie trzeba teraz brac. Wiesz o tym?
Wiem. Bo masz tylko jedna owulacje w Miesiącu. Jakieś jeszcze problemy z tym związane mogą być. Nie biorą już witamin bo mam za dużo. Tylko foliowy biorę i acard. Po jajeczkowoaniu brałam duphaston. Myślisz że cleo to dobra opcja?

reklama
Wiem. Bo masz tylko jedna owulacje w Miesiącu. Jakieś jeszcze problemy z tym związane mogą być. Nie biorą już witamin bo mam za dużo. Tylko foliowy biorę i acard. Po jajeczkowoaniu brałam duphaston. Myślisz że cleo to dobra opcja?
Niestety nigdy nie bralam. Ale z opinii innych dziewczyn mysle ze mozna sprobowac.
Heparyne mozna tez brac przez starania :)
Nie koniecznie od pozytywnego testu

Niestety nigdy nie bralam. Ale z opinii innych dziewczyn mysle ze mozna sprobowac.
Heparyne mozna tez brac przez starania :)
Nie koniecznie od pozytywnego testu
O tym nie wiedziałam. Nie mam wyjścia. Muszę zaufać lekarce. Zmieniłam ponieważ ostatnia lekarka brała ode nie 150 za ocenę owulacji plus 100 zł za ocenę pęknięcia. Dużo. Teraz mam z polecenia i widzę że coś próbuje. Nie wkręcam sobie narazie endonetriozy czy też niedroznosci za dużo już tego.

O tym nie wiedziałam. Nie mam wyjścia. Muszę zaufać lekarce. Zmieniłam ponieważ ostatnia lekarka brała ode nie 150 za ocenę owulacji plus 100 zł za ocenę pęknięcia. Dużo. Teraz mam z polecenia i widzę że coś próbuje. Nie wkręcam sobie narazie endonetriozy czy też niedroznosci za dużo już tego.
Drozne napewno masz skoro zaszlas juz w ciaze. A endometrioza ma objawy min. Straszne bole brzucha.
Oj to duzo brala. A gdzie mieszkasz?

reklama
Ja z okolic Kórnika :) więc po drugiej stronie ale wychowałam się na Piątkowie. Przykro mi z powodu Twojej straty. Nie ma już szansy naturalnie? Albo poprzez tańsze opcje?
Nie chcemy ryzykowac. Moj chromosom moze powodowac poronienie. Ryzyko jest wysokie 60%.
Jest rowniez prawdopodobienstwo wady u dziecka. Co prawda mala ale jest. Bedziemy podchodzic do in vitro z badaniem zarodkow. Bedzie 100% zdrowy

Do góry