Gratulacje, jest śliczny!!Dzień dobry jestem Maksiumam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18moja mama jest padnięta i odezwie się do was później bo pada na twarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, jest śliczny!!Dzień dobry jestem Maksiumam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18moja mama jest padnięta i odezwie się do was później bo pada na twarz
Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Dzień dobry jestem Maksiu [emoji4] mam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18 [emoji4] moja mama jest padnięta i odezwie się do was później bo pada na twarz Zobacz załącznik 871223
Witaj serduszko Marika gratuluję Masz wspaniałego synysia jest piękny :* całuje w malutka stopkęDzień dobry jestem Maksiu [emoji4] mam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18 [emoji4] moja mama jest padnięta i odezwie się do was później bo pada na twarz Zobacz załącznik 871223
Opowiadaj lepiej co u Was?Witaj serduszko Marika gratuluję Masz wspaniałego synysia jest piękny :* całuje w malutka stopkę
Kochana no u nas wszystko dobrze Hania rośnie jak szalona,jest bardzo grzeczna chciałabym zatrzymać czas ale się nie da oba urośnie a ja się zastarzeje już jest bardzo kontaktową,śmieje się w głos i obraca się z pleckow na brzuszek więc nie mogę jej zostawić na sekundę na łóżku a w takich sytuacjach najlepsza jest teraz mata jemy już obiadki ponieważ mleka w cycu coraz mniej a nie chciałabym podawać mm więc rozszerzamy dietę a co u Was? Jak sytuacja z pracodawcą? No i czy podchodzicie do in vitro?Opowiadaj lepiej co u Was?
Piekna[emoji7]
Justys kochana jak się czujesz? Który to już tc?jak Lili?Piekna[emoji7]