reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Tak, dokładnie. Jutro o 8 mam się stawić na izbie przyjęć. Mam nadzieję, że już jutro powotam Kornela, że coś lekarz zaleci i znacznie działania. A nie tylko do obserwacji. Stresuję się bardziej tym, że szybko nie wyjdę ze szpitala, a Dominika straszenie przeżywa, że mnie nie będzie. A jeszcze ma w przedszkolu w piątek dzień mamy i taty.
Dziękuję za kciuki na pewno się przydadzą <3 :)
A Ty masz planowaną cc czy naturalny bo nie pamiętam? Szybko wrócisz do domu i to już z braciszkiem dla Dominiki i będziecie we czwórkę w końcu [emoji7]aj nie mogę się doczekać jak się pochwalisz, że Już jest Kornel[emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
A Ty masz planowaną cc czy naturalny bo nie pamiętam? Szybko wrócisz do domu i to już z braciszkiem dla Dominiki i będziecie we czwórkę w końcu [emoji7]aj nie mogę się doczekać jak się pochwalisz, że Już jest Kornel[emoji7][emoji7][emoji7]
Nie, nie mam cesarki. Do szpitala idę ze względu na cukrzycę, myślę, że lekarza chce mieć mnie pod kontrolą, termin mam dokładnie na jutro ale przy cukrzycy może się szybciej starzeć łożysko i takie tam

Ojjj ja to będę chciała na pewno mieć teraz sporo przerwy do kolejnej ciąży... W czerwcu 2017 poród w 19 tyg, kolejna ciąża od października teraz leżenie już 4 tygodnie... Wystarczy mi na razie wrażeń i jedno dziecko :D
Mi też narazie wystarczy jeden szkrab, ale jakoś tak po porodzie brakuje tego brzuszka i tych ruchów.Dodatkowo jak mały wyrasta z tych ciuszków wszystkich to jakiś łezka się w oku kręci, że może mi już nie być dane mieć jeszcze raz takie małe dzieciątko. Na pewno szybko zapomnisz o wszystkim co złe jak bobas będzie na świecie. Ja jak tylko Wiktor się urodził zapomniałam o trudach ciąży i tej całej niepewności,a teraz wiadomo mały jest na świecie to nie ma czasu na myślenie, bo trzeba się nim zająć i są jeszcze inne obowiązki.

Witajcie e-ciocie, jestem Kornel. Powitałem świat dziś o 17:00. Mama miała co działać, bo ważę 4070 i mam 60cm. Poród wywołany żelem jakimś tam. Mama czuje się dobrze i ja też :) buziaki

Załączniki

• IMG_20180604_173256.jpg
    IMG_20180604_173256.jpg
    819,6 KB · Wyświetleń: 85
Witajcie e-ciocie, jestem Kornel. Powitałem świat dziś o 17:00. Mama miała co działać, bo ważę 4070 i mam 60cm. Poród wywołany żelem jakimś tam. Mama czuje się dobrze i ja też :) buziaki
Ale cudo[emoji7][emoji7][emoji7]i jaki duży [emoji7][emoji7][emoji7]Gratulacje Kochana dałaś radę!!! Zdrówka dla Ciebie i Kornela[emoji8][emoji8][emoji8]i niech się dobrze chowa [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry