reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Skurcze ustały a teraz pojawia się chyba nadciśnienie... Ja jestem wiecznie w stresie serio :/
Tez miałam problem z nadciśnieniem i tak mnie tam maglowali w szpitalu, że co chwile badali ciśnienie i ktg po 3 razy dziennie [emoji20].Na nadciśnienie to już nie ma rady i pewnie nie wypuszcza z tym, bo to za duże ryzyko niestety dla ciebie i dziecka.

reklama
Tez miałam problem z nadciśnieniem i tak mnie tam maglowali w szpitalu, że co chwile badali ciśnienie i ktg po 3 razy dziennie [emoji20].Na nadciśnienie to już nie ma rady i pewnie nie wypuszcza z tym, bo to za duże ryzyko niestety dla ciebie i dziecka.
Już jestem mega podminowana zła wkurzona i nie wiem co jeszcze... Jakby mi było mało w życiu :/

@aga_agi jak tam u ciebie sytuacja? Bobas juz na świecie [emoji3] [emoji7].
@Marika92, a jak tam u ciebie? Wyprawka gotowa czeka na maleństwo [emoji4].Jak się teraz czujesz?
@xxEwelaxx dawno się nie odzywalas jak tam u was kochana?
@InezkaK co tam u ciebie?
@justys0702 jak tam Ciąża potwierdzona? Jak się czujesz?
@90_natka co tam u was?Na pewno ciężko ci się będzie rozstać z maluszkiem i wrócić do pracy [emoji20].Szkoda, że to wszystko jest tak skonstruowane.
Tak, bylam u ginekologa w zeszlym tyg. Ciaza potwierdzona ale serduszka jeszcze nie bylo. Kolejna wizyta we wtorek. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze[emoji4] dziekuje, ze pytasz[emoji4]

Hej, hej. Właśnie siedzę w poczekalni i czekam na wizytę. Dzisiaj mam kontrolę, zabieg miałam 14 maja. Plamiłam przez tydzień po. Teraz już mi nic nie dolega. Rano zrobiłam betę, wynik z dzisiaj to 16, a 7 maja miałam 17 500, więc spada w ładnym tempie. Na okres pewnie za długo czekać nie będę.
Zbadałam sobie z ciekawości też progesteron i mam 0,64- według norm oznacza to owulację.

Widzę, że u Was wszystko w porządku.

Hej, hej. Właśnie siedzę w poczekalni i czekam na wizytę. Dzisiaj mam kontrolę, zabieg miałam 14 maja. Plamiłam przez tydzień po. Teraz już mi nic nie dolega. Rano zrobiłam betę, wynik z dzisiaj to 16, a 7 maja miałam 17 500, więc spada w ładnym tempie. Na okres pewnie za długo czekać nie będę.
Zbadałam sobie z ciekawości też progesteron i mam 0,64- według norm oznacza to owulację.

Widzę, że u Was wszystko w porządku.
Bardzo sie ciesze, ze beta tak ladnie spadla :) czyli co... pozostaje tylko zyczyc dzieciatka w marcu! Chyba ze poczekasz na mnie i trafiamy razem na kwietniowki ;)

Najchętniej to w marcu, ale jak się trafi na kwiecień, to się nie obrażę [emoji6] A u Ciebie co słychać?
U mnie zaraz minie 2 tygodnie od zabiegu, a wizyte man 11 czerwca- nie chce mi sie tyle czekac i bede probowala przelozyc na najbliższy piatek. Boje sie, w jakim stanie jest moja macica po cc, spirali i lyzeczkowaniu :/ ale staram sie byc dobrej mysli

reklama
U mnie zaraz minie 2 tygodnie od zabiegu, a wizyte man 11 czerwca- nie chce mi sie tyle czekac i bede probowala przelozyc na najbliższy piatek. Boje sie, w jakim stanie jest moja macica po cc, spirali i lyzeczkowaniu :/ ale staram sie byc dobrej mysli
Musisz być dobrej myśli. Pewnie nie Ty jedyna po takich przejściach, a macica ma to w sobie, że ma bardzo wysokie właściwości odbudowywania się. Ja tylko po łyżeczkowaniu, to pierwsza ciąża, żadnych spirali etc też nigdy nie miałam. Więc raczej wielką krzywda się mojej macicy nie stała ;-)

Do góry