GratkiHej dziewczyny[emoji4] chcialam wam sie pochwalic[emoji4] prawdopodobnie termin na 19 stycznia[emoji4]Zobacz załącznik 859487
reklama
@justys0702 gratulacje to jaka będzie różnica między dziećmi?
@Marika92 znam ten „ból” leżenia w szpitalu... też zawsze ciężko psychicznie to znosiłam... ale musisz być silna jeszcze troszkę i rodzinka będzie w komplecie i wszystkie złe i smutne chwile będziesz miała wynagrodzone
@Marika92 znam ten „ból” leżenia w szpitalu... też zawsze ciężko psychicznie to znosiłam... ale musisz być silna jeszcze troszkę i rodzinka będzie w komplecie i wszystkie złe i smutne chwile będziesz miała wynagrodzone
justys0702
Fanka BB :)
Nie dziekuje kochana[emoji4] bedzie 1.5roku roznicy[emoji4] co tam u was?[emoji4]@justys0702 gratulacje to jaka będzie różnica między dziećmi?
jagoda87
Nie dziekuje kochana[emoji4] bedzie 1.5roku roznicy[emoji4] co tam u was?[emoji4]
Super,gratulacje [emoji4]
natala95
Gratulacje [emoji173]Nie dziekuje kochana[emoji4] bedzie 1.5roku roznicy[emoji4] co tam u was?[emoji4]
alunia87
Ooo gratuluje i trzymam kciuki [emoji4][emoji4][emoji4]Hej dziewczyny[emoji4] chcialam wam sie pochwalic[emoji4] prawdopodobnie termin na 19 stycznia[emoji4]Zobacz załącznik 859487
DorciaMamaOlka
Justys [emoji738][emoji738][emoji738] ja już gratulowalam [emoji16][emoji16][emoji16] ale jeszcze raz GRATKI KOCHANA :*
reklama
Asia2104
Ku pokrzepieniu serc.
Rok temu zawalił się mój świat. W 14 tc równo o tej porze urodziłam Mojego martwego synka.
Dziś, po 37 tygodniach oczekiwania, strachu i zwrotów akcji - czekam czy skurcze które mi towarzyszą to fałszywy alarm ze stresu, czy jeszcze dziś przywitam na świecie Kinge- mój mały cud.
Rok temu byłam przekonana, że życie się skończyło. A dziś - nowe życie pcha się na ten świat. I tego wam życzę Kochane. Z całego serca.
Rok temu zawalił się mój świat. W 14 tc równo o tej porze urodziłam Mojego martwego synka.
Dziś, po 37 tygodniach oczekiwania, strachu i zwrotów akcji - czekam czy skurcze które mi towarzyszą to fałszywy alarm ze stresu, czy jeszcze dziś przywitam na świecie Kinge- mój mały cud.
Rok temu byłam przekonana, że życie się skończyło. A dziś - nowe życie pcha się na ten świat. I tego wam życzę Kochane. Z całego serca.