reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@justys0702 gratulacje :) to jaka będzie różnica między dziećmi? :)

@Marika92 znam ten „ból” leżenia w szpitalu... też zawsze ciężko psychicznie to znosiłam... ale musisz być silna :) jeszcze troszkę i rodzinka będzie w komplecie i wszystkie złe i smutne chwile będziesz miała wynagrodzone :)

@justys0702 gratulacje :) to jaka będzie różnica między dziećmi? :)

@Marika92 znam ten „ból” leżenia w szpitalu... też zawsze ciężko psychicznie to znosiłam... ale musisz być silna :) jeszcze troszkę i rodzinka będzie w komplecie i wszystkie złe i smutne chwile będziesz miała wynagrodzone :)
Nie dziekuje kochana[emoji4] bedzie 1.5roku roznicy[emoji4] co tam u was?[emoji4]

reklama
Ku pokrzepieniu serc.
Rok temu zawalił się mój świat. W 14 tc równo o tej porze urodziłam Mojego martwego synka.

Dziś, po 37 tygodniach oczekiwania, strachu i zwrotów akcji - czekam czy skurcze które mi towarzyszą to fałszywy alarm ze stresu, czy jeszcze dziś przywitam na świecie Kinge- mój mały cud.

Rok temu byłam przekonana, że życie się skończyło. A dziś - nowe życie pcha się na ten świat. I tego wam życzę Kochane. Z całego serca.

Do góry