@DorciaMamaOlka @alunia87 i
@AnetaManiak śliczne te Wasze Skarby
Anetka zdrówka dla Męża! Oby szybko powrócił do pełnej sprawności!
@MiseryO1 to życzę majówkowego wyluzowania! I żeby tylko pozytywne efekty ta majówka przyniosła
Tak, ja mam dwójkę dzieci, córka w lipcu skonczy 3 lata, a synek ma 8,5 miesiaca. A wcześniej trzy straty. Czy planujemy trzecie dziecię? Nie, już nie. Kiedyś marzyliśmy o trójce, ale teraz już raczej zostaniemy przy dwójce
zresztą ja nie mogę pogodzić się wewnętrznie z przebiegiem ostatniego porodu, jestem po 2 cc i nie wiem czy byłabym w stanie „przeżyć” trzecie- przede wszystkim psychicznie ale fizycznie pewnie też bo po pierwszym cc było ok, ale po drugim 3 tygodnie ledwo żyłam. Więc strach pomyśleć co mogłoby być po trzecim
@alunia87 tak, to prawda że macierzyństwo bywa męczące.. oczywiście za nic w świecie bym z tego nie zrezygnowała, ale czasem naprawde ma się ochotę na chwilę pobyć w ciszy, w samotności.
Może Wiktor ma skok rozwojowy i stąd takie problemy ze snem.. oby szybko się przestawil i nauczył ładnie w nocy spać żebyś też mogła odpocząć
choć powiem Ci że mój Jaś ostatnio też ma dziwne noce, budzi się kilka razy (ale tak miał zawsze), a od 3 do około 5 potrafi nie spać. A potem o 6:30-7:00 już się budzi i wstajemy.