reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Po tych wszystkich moich przejściach 27-28 dc. Kiedyś dawno dawno temu za górami i lasami były 32dc :) kurcze bylam pewna że nic bo tydzień temu robiłam test. Teraz nie bardzo mam jak bo siedzę na wsi na urlopie ale M obiecał ze jutro kupi jakby coś.
To trzymam kciuki za pozytyw [emoji16][emoji4][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiktor wczoraj skończył 4 tygodnie ,a w środe będzie miesiąc jak jest z nami [emoji4].Wydaje się ,ze żółtaczka też ładnie schodzi więc obędzie się bez szpitala.Jutro pierwsza wizyta kontrolna u pediatry.W dzień śpi słodko jak aniołek tylko noce są bardzo ciężkie [emoji6].
1523865001-80b630e236fdbbcd-aaaaaa.jpeg

Wiktor wczoraj skończył 4 tygodnie ,a w środe będzie miesiąc jak jest z nami [emoji4].Wydaje się ,ze żółtaczka też ładnie schodzi więc obędzie się bez szpitala.Jutro pierwsza wizyta kontrolna u pediatry.W dzień śpi słodko jak aniołek tylko noce są bardzo ciężkie [emoji6].
1523865001-80b630e236fdbbcd-aaaaaa.jpeg

Cudowny ❤:)

Dziewczynki moje kochane to nie nasz czas. Nie wiem czy mi smutno czy nie bo w końcu byłam bez żadnych leków. Co się stalo z @ nie wiem. Obraziła się czy co?
Dziękuję z całego ♡

Cześć wszystkim [emoji4] chciałbym się Wam poradzić odnośnie brania luteiny ;) w grudniu poroniłam, poronienie zatrzymane, zabieg łyżeczkowania, pierwsza @ po 47 dniach, kolejna po 35 i teraz trzecia po 33 dniach, staramy się z mężem od tego cyklu o ciążę niestety nie wyszło bo dostałam wczoraj @, ale lekarz przepisał mi luteinę 50 mg 2x dziennie, która mam brać od 15 do 30 dc, przepisał mi ją przez to, że przed @ mam kilka dni plamien brunatnych, ale czytałam na forach, że luteina może blokować owulację, z moich obserwacji mam ją dość późno bo około 18-19 dc według obserwacji i testów owulacyjnych, macie jakieś doświadczenia w tym temacie bo ja już głupie totalnie, mój lekarz jest jednym z najlepszych w moim mieście, ale sama już nie wiem co o tym myśleć...

Cześć wszystkim [emoji4] chciałbym się Wam poradzić odnośnie brania luteiny ;) w grudniu poroniłam, poronienie zatrzymane, zabieg łyżeczkowania, pierwsza @ po 47 dniach, kolejna po 35 i teraz trzecia po 33 dniach, staramy się z mężem od tego cyklu o ciążę niestety nie wyszło bo dostałam wczoraj @, ale lekarz przepisał mi luteinę 50 mg 2x dziennie, która mam brać od 15 do 30 dc, przepisał mi ją przez to, że przed @ mam kilka dni plamien brunatnych, ale czytałam na forach, że luteina może blokować owulację, z moich obserwacji mam ją dość późno bo około 18-19 dc według obserwacji i testów owulacyjnych, macie jakieś doświadczenia w tym temacie bo ja już głupie totalnie, mój lekarz jest jednym z najlepszych w moim mieście, ale sama już nie wiem co o tym myśleć...
Ja mialam zaczac brac duphaston 3 dni po pozytywnym tescie owulacyjnym.

reklama
Ja mam nieregularne cykle po poronieniu i tak naprawdę nie wiem kiedy owulacja dokładnie przypada, ale boje się, że zablokuje ją całkowicie luteina, może zacznę brać przynajmniej od 17 dc do 32 dc
Ciezko mi powiedziec co powinnas zrobic, w twoim wypadku najepszym rozwiazaniem bylby monitoring.

Do góry