reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

U mnie to nic ciekawego [emoji4].Mały skończył w niedzielę 2 tygodnie i walczymy z zoltaczka, ale raczej ,bez szpitala się nie obędzie ,bo nie chce mu schodzić.Robimy naświetlania na słońcu tak jak położna kazała i karmienia często ,a bilubiryna nie spada [emoji35].Dalej jeszcze ciężko mi uwierzyć, ze jestem matką i go mam.Dziś byliśmy na pierwszym dłuższym spacerze.
1522784122-c9e5c2a3381b265c-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Co za dziubek slodki :) oj ciezka sprawa z ta zoltaczka. Szkoda ze tak wolno spada bilirubina :-/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co za dziubek slodki :) oj ciezka sprawa z ta zoltaczka. Szkoda ze tak wolno spada bilirubina :-/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie potrzebnie nas tak szybko ze szpitala wypisali [emoji53],bo już tam był żółty i sprawdzali poziom i było za mało naświetlania, a teraz mam wrażenie ,ze się to pogłębia.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo wszystkim wspolczuje..i zycze wszystkim zdrowia.
Staralam sie z mezem o dzieciatko prawie 10 lat. Ciaza byla dla nas bardzo duzym zaskoczeniem,bo myslelismy ze nigdy sie nie uda.Szczescie trwalo krotko.Niestety - w 9 tyg. w szpitalu poronilam.Minelo ponad 5 tyg,nie dostalam od momentu poronienia miesiaczki ale test ciazowy jest negatywny. Nie wiem nawet jak nazwac swoje emocje. To jest tak trudne..snia mi sie male dzieci po nocach..Jeszcze raz zycze tym co pragna dziecka by tak sie wlasnie stalo.

Staralam sie z mezem o dzieciatko prawie 10 lat. Ciaza byla dla nas bardzo duzym zaskoczeniem,bo myslelismy ze nigdy sie nie uda.Szczescie trwalo krotko.Niestety - w 9 tyg. w szpitalu poronilam.Minelo ponad 5 tyg,nie dostalam od momentu poronienia miesiaczki ale test ciazowy jest negatywny. Nie wiem nawet jak nazwac swoje emocje. To jest tak trudne..snia mi sie male dzieci po nocach..Jeszcze raz zycze tym co pragna dziecka by tak sie wlasnie stalo.
po poronieniu często czeka sie 6 tygodni na @ więc skoro test negatywny to pewnie gdzieś tam czeka w ukryciu
My tu wszystkie przechodziłysmy/ przechodzimy przez to samo a grupie siła więc witaj!

Witaj, przykro mi że i Ciebie dotknęła strata dziecka... Ja po ostatnim poronieniu (w 16 tyg) czekałam na miesiączkę ponad 6 tygodni (właściwie to bardziej niecałe 7 tyg). Do 6 tyg może się miesiączka pojawić, jeśli jej nie ma warto wybrać się na kontrolę do ginekologa żeby sprawdzić czy wszystko dobrze się oczyściło.

hej,
Również straciłam 1 ciaze na wczesnym etapie.
Po 1 miesiączce zaszłam ponownie w ciąże.
Ostatnio byłam u lekarza był to wg OM 7 tydz i 2 dni z usg okazało się ze jest ciaza mnijsza o 5 dni względem OM.
Czy mam się obawiać ze coś jest nie tak?
Dodam że serce bilo lecz 100 uderzeń na minutę i to też mnie martwi

Cześć dziewczyny! Nie wiem czy ktoś mnie pamięta, bo pisałam rzadko i nie dużo....
Chciałam życzyć Wam wszystkim udanych starań i zdrowych dzieciaczków.❣️
Niemożliwe nie istnieje!
Ja długo starałam się o moje drugie słoneczko.
Wpadłam na chwilę, bo jestem strasznie zabiegana Otóż chciałam poinformować, że 04.04.2018 na świat przyszła moja druga córeczka Róża. Jestem spełniona i szczęśliwa. Życzę Wam wszystkiego najlepszego i dużo siły do walki.❤️ Klara i Różyczka życzą również samych wesołych dni!
__
km5sk6nluc1bj6w4.png

wn68ys35dqoijzhb.png

reklama
Do góry