reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hejka. Tak w niedzielę Nas wypuścili. Wyniki krwi się polepszyły [emoji6] teraz w domu biorę leki i muszę kontrolować krew. Mężowi kazali wziąść 3tyg opiekuńczego na Mnie bo mam silną anemie. Dużo krwi straciłam podczas cc no i na końcówce ciąży już mi się lekka pojawiła. Ale jesteśmy w domu i to najważniejsze. Mały jest grzeczny i to bardzo[emoji7][emoji7][emoji7]budzimy się tylko raz w nocy na karmienie. Daje spać

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj fotkę Adasia :)
1520420634-46313307e51dbe23-aaaaaa.jpeg
Hanuś pozdrawia :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny po ilu dniach od owu test ciazowy jest miarodajny?
Ja tak jak dziewczyny zwykle robiłam od 10 dnia po potwierdzonej owulacji ale na pewno nie można powiedzieć że test jest wtedy miarodajny. Niektórym dziewczynom nawet 14-15 dni po owulacji testy wychodzą negatywne mimo ciąży więc na pewno nie można powiedzieć ze w 10 dniu po jest miarodajny-to bardzo indywidualna sprawa. Ja bym radziła betę na tak wczesnym etapie :)

@DorciaMamaOlka śliczna Kruszynka :)

Do góry