To się zgadza. Pierwsze dwa dni to była dla Mnie katorga. Ryczałam nie mogłam dojść do siebie. Synek jest Kochany wspaniały i w ogóle. Ale ten ból i to wszystko co się działo w ostatnich 2godz porodu po prostu nie mogło Mi kompletnie wyjść z głowy. Na szczęście jest już z Moją psychiką lepiej.
Ja nie życzę nikomu źle, ale Ona nie powinna pracować jako położna. Wszystko szło dobrze dopuki ona się nie wpieprzyła w sparawy Mojego porodu. Bo miałam na początku jedną położną bardzo fajną. A, pod koniec przylazła ta druga i wtedy zaczęło się piekło. Tamta niestety miała ***** do gadania musiała się ze wszystkim słuchać, a chciała już wcześniej zakończyć to cc. No ale już nie ważne bo tylko strasze. Chyba musiałam się trochę wygadać.
Obym tylko rzadnej dziewczyn nie zaraziła[emoji6][emoji6][emoji6]
A to Moje słoneczko Kochane [emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aga_agi
Fanka BB :)
Mam świetnego lekarza i ufam mu całkowicie. Na początku oczywiście, że był strach i to do tego stopnia, że nawet nie potrafiłam się cieszyć z ciąży. Zapominałam o niej, bo bałam się skupić, zaangażować. Teraz jest dużo łatwiej kiedy możesz kontrolować ruchy. Po pierwszych kopniaczach wszystko stało się realne i jakieś takie bardziej. Trzymam za Ciebie kciuki.agaagi trzymam mocno kciuki i życzę dużo zdrówka i siły. Ja we czwartek mam kontrolę w szpitalu usg po skończonym antybiotyku i infekcji. w piątek jadę do polskiego gin mam nadzieję że usłyszę dobre wiadomości . Czekam z niecierpliwością na zielone światełko . Ale tak się boję że długo będę się starać i żeby było wszystko ok. Jak dajesz radę? Czy nie masz leków i obaw ja się boję strasznie następnej ciąży ale bardzo jej chce .
@AnetaManiak kochana jaki cudny chłopczyk dużo buziaków i zdrówka dla Was
@aga_agi Ale ten czas leci ... A Ty już wiesz kto u Ciebie się ukrywa chyba mi coś umknęło..
@alunia87 kochana teraz czas na ciebie szybkiego i łatwego porodu ci życzę i dużo zdrówka dla Was
@aga_agi Ale ten czas leci ... A Ty już wiesz kto u Ciebie się ukrywa chyba mi coś umknęło..
@alunia87 kochana teraz czas na ciebie szybkiego i łatwego porodu ci życzę i dużo zdrówka dla Was
alunia87
@InezkaK tak teraz moja kolej już strach jest [emoji54][emoji32],ale chciałabym juz mieć to za sobą i wiedzieć, że wszystko jest ok.Porod pewnie będzie szybki, bo cc się szykuje, bo mały ułożony pośladkowo i ani myśli zmieniać pozycję.
Co tam u Ciebie? Fajnie, że się odezwałaś do nas [emoji4].
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Co tam u Ciebie? Fajnie, że się odezwałaś do nas [emoji4].
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
martakratka
Dziewczyny, chciałam zapytać, jakie preparaty z kwasem foliowym bierzecie. Ja biorę Prenatal uno - czy dawka kwasu foliowego w nim, przy staraniach jest wystarczająca?
aga_agi
Kochana czekamy na Kornela@AnetaManiak kochana jaki cudny chłopczyk dużo buziaków i zdrówka dla Was
Jeżeli chodzi o kwas foliowy to u mnie różnie z nim było. Najczęściej chyba Pregnamed.Dziewczyny, chciałam zapytać, jakie preparaty z kwasem foliowym bierzecie. Ja biorę Prenatal uno - czy dawka kwasu foliowego w nim, przy staraniach jest wystarczająca?
alunia87
Ja brałam też prenatal uno i wydaje mi się ,ze dawka ok i tabletki ogólnie dobrze skomponowane ,pod względem składu.Dziewczyny, chciałam zapytać, jakie preparaty z kwasem foliowym bierzecie. Ja biorę Prenatal uno - czy dawka kwasu foliowego w nim, przy staraniach jest wystarczająca?
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
martakratka
Dzięki wielkie Gin zaleciła mi jeszcze wit D i biorę b12 (ale to już sama bo podczytalam u Was, że któraś brała).Ja brałam też prenatal uno i wydaje mi się ,ze dawka ok i tabletki ogólnie dobrze skomponowane ,pod względem składu.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
martakratka
Jak zawsze pięknie wyglądasz Śłuży Ci ten dzidziuśDzień dobry my dziś w 22tc
Która następna w kolejce do rozwiązania?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3