Będę mocno trzymać kciuki. Ja jak tak "postanowilam" ze do końca roku to w październiku się udałoNieprawidlowy kariotyp, mutacje, dochodzi podwyzszona prolaktyna, endometrioza 1 stopnia. Wszystko sie kumuluje i powoduje poronienia. Ale do konca roku staramy sie naturalnie
☆ Walczyć o marzenia ☆
reklama
aga_agi
Fanka BB :)
Hej dzieki ze pytasz :* ogolnie mamy zastanowic sie nad in vitro. Dodatkowo metyle z klasy B zaczac stosowac i silniejszy kwas foliowy . Do konca roku staramy sie naturalnie. Uzbieram kase
Bedzie in vitro. Nie chcemy brac zadnych pozyczek :/
A Co u Ciebie??
☆ Walczyć o marzenia ☆
No Kochana rok jeszcze długi, ale mam nadzieję, że aż do samiusieńkiego końca nie będziecie musieli czekać. Niezmiennie trzymam za Was mocno kciuki. Moja przyjaciółka też zbierała na in vitro, a po kilku miesiącach te pieniądze na wyprawkę przeznaczyła. Powodzenia.
U mnie różnie znow się z kaszlem męczę i rwa kulszowa doskwiera ale u Młodego wszystko ok, ja jakoś przetrwam
DorciaMamaOlka
Ja wierzę,ze uda się szybciej niż myślisz cały czas trzymam za Ciebie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]Nieprawidlowy kariotyp, mutacje, dochodzi podwyzszona prolaktyna, endometrioza 1 stopnia. Wszystko sie kumuluje i powoduje poronienia. Ale do konca roku staramy sie naturalnie
☆ Walczyć o marzenia ☆
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
No i odkładajcie sobie powolutku na in-vitro a po drodze niech Was miła niespodzianka zaskoczy!!! Niech ten rok rozpocznie się na tym forum samymi pozytywnymi wiadomościami. Marzeni w końcu się spełniają. Tylko czasami trzeba troszkę dłużej na nie poczekać. Trzymam mocno mocno mocno kciuki za same pozytywne wieści. Niedługo brzuszki się zwolnią od Dorci i ode Mnie także droga wolna[emoji6][emoji6][emoji6]no i jeszcze po drodze z tego co kojarzę to były tutaj dwie Żaneta i Xsenia. One też chyba jakoś tak na dniach powinny zwolnić brzuszki[emoji4][emoji4][emoji4]Nieprawidlowy kariotyp, mutacje, dochodzi podwyzszona prolaktyna, endometrioza 1 stopnia. Wszystko sie kumuluje i powoduje poronienia. Ale do konca roku staramy sie naturalnie
☆ Walczyć o marzenia ☆
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
@xxEwelaxx jestes tam?
××Ewela××
Tak jestem@xxEwelaxx jestes tam?
Można powiedzieć że się ogarnęłam z tymi myślami i jestem zdeterminowana do walki by w tym roku być szczęśliwa mama i zrobię wszystko bo to osiągnąć
Nie odzywałam sie, ale was poczytywałam, mimo to się za wami stęskniłam.
W moim mieście przyjmuje profesor z Białegostoku dwa razy w miesiącu, wybieram się do niech zobaczymy co powie może da mi na jakieś badania, może mi pomoże mam taką nadzieję. Bo mój gin chodź bardzo szanowany w naszym mieście mówi żebyśmy się starali.. I tyle zero badań u nas wogole gin są tacy że nie ingeruja w jakieś problemy oni tylko prowadzą ciążę, wiem że masakra ale z kim bym nie rozmawiała to mówią o Białymstoku dlatego zdecydowałam się na ta wizytę z tym profesorem. To tak w skrócie
A jak tam u Was ?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Ciesze sie, ze z nowym rokiem masz wiecej sil i pozytywne nastawienie. A co z ta klinika, w ktorej kiedys byliscie. Mam nadzieje, ze ten lekarz bedzie w stanie wam pomoc i w tym roku zostaniesz szczesliwa mama[emoji4]Tak jestem
Można powiedzieć że się ogarnęłam z tymi myślami i jestem zdeterminowana do walki by w tym roku być szczęśliwa mama i zrobię wszystko bo to osiągnąć
Nie odzywałam sie, ale was poczytywałam, mimo to się za wami stęskniłam.
W moim mieście przyjmuje profesor z Białegostoku dwa razy w miesiącu, wybieram się do niech zobaczymy co powie może da mi na jakieś badania, może mi pomoże mam taką nadzieję. Bo mój gin chodź bardzo szanowany w naszym mieście mówi żebyśmy się starali.. I tyle zero badań u nas wogole gin są tacy że nie ingeruja w jakieś problemy oni tylko prowadzą ciążę, wiem że masakra ale z kim bym nie rozmawiała to mówią o Białymstoku dlatego zdecydowałam się na ta wizytę z tym profesorem. To tak w skrócie
A jak tam u Was ?
U nas wszystko w porzadku. Lili rosnie jak na drozdzach. Wazy juz 8kg.
I obecnie staramy sie o rodzenstwo dla niej[emoji4]
reklama
××Ewela××
Super ! Czyli razem się staramy wspomagasz się jakoś? Czy tak na luzie do tego podchodzicie?Ciesze sie, ze z nowym rokiem masz wiecej sil i pozytywne nastawienie. A co z ta klinika, w ktorej kiedys byliscie. Mam nadzieje, ze ten lekarz bedzie w stanie wam pomoc i w tym roku zostaniesz szczesliwa mama[emoji4]
U nas wszystko w porzadku. Lili rosnie jak na drozdzach. Wazy juz 8kg.
I obecnie staramy sie o rodzenstwo dla niej[emoji4]
A ta Kilnika jest z Białegostoku, kawałek mamy tam no i trochę kosztuje bo to prywatna Kilnika ale jeśli ten profesor nie pomoże to wybierzemy się właśnie tam