reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczynki u mnie cykl straconym byłam dzisiaj na monitoringu i kiepsko pecherzyki urosly tylko do 12mm [emoji24]
Moj gin zaproponował mi zwiekszenie dawki clo w nastepnym cyklu i monitoring ...to na tyle ...zajrze tu znowu za jakis czas

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki u mnie cykl straconym byłam dzisiaj na monitoringu i kiepsko pecherzyki urosly tylko do 12mm [emoji24]
Moj gin zaproponował mi zwiekszenie dawki clo w nastepnym cyklu i monitoring ...to na tyle ...zajrze tu znowu za jakis czas

Dobrze, że będziesz miała zwiększoną dawkę CLO. Zobaczysz, że w końcu się uda!!! Musi!!! Trzymam kciuki[emoji10][emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Popros zeby zmienil clo na aromek.

1504897420-aaaaaa.jpeg
Ciocie chciałabym Wam pokazać,że u mnie wszystko jest "ok" co widać na zdjęciu :) Jestem Hania [emoji173][emoji173][emoji173] Moja mama jest szczęśliwa,mój brat skakał z radości ,a tata się poplakał [emoji7] rozwijam się prawidłowo i wiecie co? Tak będzie do samego końca :)

1504897420-aaaaaa.jpeg
Ciocie chciałabym Wam pokazać,że u mnie wszystko jest "ok" co widać na zdjęciu :) Jestem Hania [emoji173][emoji173][emoji173] Moja mama jest szczęśliwa,mój brat skakał z radości ,a tata się poplakał [emoji7] rozwijam się prawidłowo i wiecie co? Tak będzie do samego końca :)
Kochana gratulacje[emoji9]cudowna Hania

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

1504897420-aaaaaa.jpeg
Codownie Kochana[emoji7][emoji7][emoji7]a Hania niech rośnie i rośnie!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1504897420-aaaaaa.jpeg
Śliczna Hania :) gratuluję

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co tu taka cisza ? Wakacje się skończyły [emoji14]
@aga_agi który dc ? Jak tam starania ?
@AnetaManiak jak się czujecie? Kiedy wizyta u gin ?
@InezkaK zmieni Ci dawkę clo i będzie dobrze trzymam mocno kciuki
@alunia87 jak się czujecie ?

Ja właśnie skończyłam clo teraz za tydzień zastrzyk. Bardzo bym chciała żeby się udało :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry