reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@ALUNIA super, piękne zdjęcie :)
@InezkaK kochana moja :( mam nadzieję, że kiedyś napiszesz nam o dwóch kreseczkach.
@Anetka wow 13tydzień za Tobą, ja się pytam kiedy to zleciało.... :)
Ja też nie wiem kiedy to zleciało [emoji1][emoji1][emoji1]

A co u Ciebie?? Już wróciłaś do domku??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie wiem kiedy to zleciało [emoji1][emoji1][emoji1]

A co u Ciebie?? Już wróciłaś do domku??

Wróciłyśmy do domu w niedzielę, od wczoraj goście u nas :)
Póki co wszystko wskazuje, że @ się zbliża testuję w poniedziałek, bo do niedzieli nie jesteśmy sami ;)
@InezkaK teraz tak myślę, czy to nie za szybko u Ciebie na test?

Póki co wszystko wskazuje, że @ się zbliża testuję w poniedziałek, bo do niedzieli nie jesteśmy sami ;)
Mam nadzieję, że wyjazd był udany[emoji6][emoji6][emoji6]
W następnym cyklu proszę dbać o siebie żeby żadne choróbsko się nie przyczepiło [emoji1][emoji1][emoji1]

Aga no nie za późno bylo na test bo juz mam plamienia wiec @ sie rozkręca [emoji17]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że wyjazd był udany[emoji6][emoji6][emoji6]
W następnym cyklu proszę dbać o siebie żeby żadne choróbsko się nie przyczepiło [emoji1][emoji1][emoji1]

Postaram się :)
Aga no nie za późno bylo na test bo juz mam plamienia wiec @ sie rozkręca [emoji17]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
:(

@InezkaK trzymam za Ciebie mocno kciuki, aby się udało !

Hej dziewczyny. Dzisiaj mam jakiegoś doła... nic mi się nie chce.
Czuję jakiś niepokój, czekam na kolejną wizytę z niecierpliwością czy wszystko ok.
Czekamy do 13 tyg, żeby o naszej iskierce powiedzieć rodzinie. Nie mogę doczekać się reakcji córki (powiemy jej około 16 tyg), która bardzo chce rodzeństwo. Tak bardzo, chcę żeby się udało... ale czasami mam takie momenty, że wydaje mi sie to nierealne.
Kochane życzę Wam powodzenia !!
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

wn68ys35dqoijzhb.png

Ja juz po wizycie [emoji3],bobas ma 2cm i serce bije jak dzwon.Sama widziałam jak pulsuje[emoji2].Juz teraz całe ciśnienie ze mnie zeszło,bo te pogranicze do 9 tc to najwięcej strat jest.Lekarz założył mi karte ciąży i dał skierowanie na wyniki.
1503571917-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
To super wieści [emoji11] cieszę się strasznie [emoji4] odpoczyjwajcie i rosnijcie zdrowo

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@InezkaK doskonale Cię kochana rozumiem.. rozumiem te rozczarowanie i ten ból .. ciężko sobie z tym poradzić. Mam nadzieje ze jednak zostaniesz miło zaskoczona i @ nie przyjdzie. Tego życzę Ci z całego serca [emoji11]

@aga_agi trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła [emoji110][emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry