AnetaManiak
Fanka BB :)
Brak objawów wcale nic złego nie oznacza. Raczej gorzej by było jak by były i nagle przeszły. A tak nie masz czym się przejmować. Mi się mdłości jakieś dwa dni przed zrobieniem testy pojawiły. Ale czytam niektórym dziewczynom nic nie dokucza a niektórym zaczyna dopiero w 2 trymestrze.@AnetaManiak póki co nie mam żadnych objawów.Piersi od czasu do czasu za bolą.I cały czas pić mi się chce.Brak objawów to tez nic dobrego,ale może jeszcze przyjdą.No termin szybki,bo zależało mi żeby jak najszybciej do byle kogo,a tu niespodzianka.Kiedy zaczęły ci się to objawy pierwsze?A ty Aneta juz który tydzień ty masz jakoś termin na początek marca,a mi wychodzi 30-31 zależy od aplikacji.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
U Mnie dzisiaj 8t5d. Z @ wychodzi 1 marca z usg koniec lutego. Na następnej wizycie może już tak troszkę dokładniej się dowiem kiedy. Bo narazie w książeczce mam dwie daty. Ale lekarz mówił, że to się może jeszcze zmienić. Dopiero 16 sierpnia mam wizytę. Także trochę sobie poczekam. W następnym tygodniu w sobote przyjeżdża do Nas Moja teściowa i będzie ze Mna aż do 1 września. Cieszę się na ten jej przyjazd. Chociaż nie będę sama bo mąż w kółko pracuje
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom