SOMEONE
Fanka BB :)
To moj 28 dzien cyklu, ale te moje cycle nieregularne 28 29 30 31 roznie bywaja . Ostatnio przez 3 miesiace mialam 29 a na czwartm byl 30
"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moj 28 dzien cyklu, ale te moje cycle nieregularne 28 29 30 31 roznie bywaja . Ostatnio przez 3 miesiace mialam 29 a na czwartm byl 30
To ładna kreska jak na 28dc, ja mam jasniutka tyle, ze ja mam jutro termin @ jutro się przekonam czy coś z tego będzie.To moj 28 dzien cyklu, ale te moje cycle nieregularne 28 29 30 31 roznie bywaja . Ostatnio przez 3 miesiace mialam 29 a na czwartm byl 30
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] , zeby bylo wszystko dobrze [emoji173]To ładna kreska jak na 28dc, ja mam jasniutka tyle, ze ja mam jutro termin @ jutro się przekonam czy coś z tego będzie.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji11]@AnetaManiak no i test dzis rano zrobilam ( jakby moglo byc inaczej [emoji12] )
Chyba juz wyglada lepiej ta nieszczesna kreska [emoji58]
Kreseczka już ładnie widoczna[emoji7][emoji7][emoji7]znaczy, że betka rośnie!!! Nospe to akurat Ja bym odradzała. Wiem, że dużo lekarzy każe Ją brać, ale Ja mam w rodzinie przykład dziecka po nospowego. Weź lepiej podwójną dawkę magnezu. On nie zaszkodzi. Rozumiem Twoje obawy, ale zobaczysz, że teraz będzie wszystko dobrze!!! Jutro zadzwoń do lekarza i się umów na wizytę, ale podkreśl od razu, że bierzesz leki i jesteś po stracie. Musi Ciebie szybko przyjąć. Progesteron nie musi być wcale konieczny.Kreska jest trochę wyraźniejsze.Dzis 30dc, póki co nic się nie dzieje boli tylko co jakiś czas podbrzusze.Biore wtedy nospe i magnez, ale i tak się boje,że w każdej chwili zacznę krwawic[emoji20].
Ten bromergon gdzieś czytałam, że wyrównuje poziom progesteronu.Dopoki go będę brać nic nie powinno się dziać,po odstawieniu powinnam odrazu na luteine przejść,bo odrazu prolaktyna pójdzie w górę.Kreseczka już ładnie widoczna[emoji7][emoji7][emoji7]znaczy, że betka rośnie!!! Nospe to akurat Ja bym odradzała. Wiem, że dużo lekarzy każe Ją brać, ale Ja mam w rodzinie przykład dziecka po nospowego. Weź lepiej podwójną dawkę magnezu. On nie zaszkodzi. Rozumiem Twoje obawy, ale zobaczysz, że teraz będzie wszystko dobrze!!! Jutro zadzwoń do lekarza i się umów na wizytę, ale podkreśl od razu, że bierzesz leki i jesteś po stracie. Musi Ciebie szybko przyjąć. Progesteron nie musi być wcale konieczny.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz czyli dobry lek. Podczas ciąży chyba też można Go stosować???Ten bromergon gdzieś czytałam, że wyrównuje poziom progesteronu.Dopoki go będę brać nic nie powinno się dziać,po odstawieniu powinnam odrazu na luteine przejść,bo odrazu prolaktyna pójdzie w górę.