reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

1500672155-aaaaaa.jpeg

Czy też tak macie, ze im bliżej starania tym więcej widzicie powodów przez które miało by się nie udać? Ja mam miesiąc do zielonego światła a już jestem spanikowana:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze się nie cieszę z nerwów spać nie mogę.Czarny scenariusz przed oczami.Jutro powtórzę test ,bo to Pink test ,a tym testa średnio wierzę.W poniedziałek zrobię betę jak jutro też będzie pozytywny.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze się nie cieszę z nerwów spać nie mogę.Czarny scenariusz przed oczami.Jutro powtórzę test ,bo to Pink test ,a tym testa średnio wierzę.W poniedziałek zrobię betę jak jutro też będzie pozytywny.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno będzie wszystko dobrze wierzę w to

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiedziałam wiedziałam!!!!!!!!!! Jak się Cieszę Kochana!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze ciężko mi uwierzyć w te dwie kreski.Moze jutro jak powtórzę test i będą wyraźniejsze to uwierzę.Jakos ciazowo się nie czuje.Przed strata bardziej wszytko odczuwałam.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeszcze ciężko mi uwierzyć w te dwie kreski.Moze jutro jak powtórzę test i będą wyraźniejsze to uwierzę.Jakos ciążowa się nie czuje.Przed strata bardziej wszytko odczuwałam.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem to Kochana doskonale. Bo Ja cały czas boję się cieszyć. Ale zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Beta będzie rosła!!!!!!!!! No dosłownie czułam to, że Ci się teraz uda. A objawy nie muszą być. Ja poprzednim razem ich nie miałam. Teraz mam. Ty poprzednim razem miałaś a teraz może nie mieć. Kuźwa z radości aż do męża poleciałam pokazać!!!! Też kazał pogratulować[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry