reklama
alunia87
Fanka BB :)
××Ewela××
Gratuluję kochana [emoji9]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Jeszcze się nie cieszę z nerwów spać nie mogę.Czarny scenariusz przed oczami.Jutro powtórzę test ,bo to Pink test ,a tym testa średnio wierzę.W poniedziałek zrobię betę jak jutro też będzie pozytywny.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Napewno będzie wszystko dobrze wierzę w toJeszcze się nie cieszę z nerwów spać nie mogę.Czarny scenariusz przed oczami.Jutro powtórzę test ,bo to Pink test ,a tym testa średnio wierzę.W poniedziałek zrobię betę jak jutro też będzie pozytywny.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Gratuluje[emoji8]
Gratulacje [emoji7]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiedziałam wiedziałam!!!!!!!!!! Jak się Cieszę Kochana!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Jeszcze ciężko mi uwierzyć w te dwie kreski.Moze jutro jak powtórzę test i będą wyraźniejsze to uwierzę.Jakos ciazowo się nie czuje.Przed strata bardziej wszytko odczuwałam.Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiedziałam wiedziałam!!!!!!!!!! Jak się Cieszę Kochana!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AnetaManiak
Rozumiem to Kochana doskonale. Bo Ja cały czas boję się cieszyć. Ale zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Beta będzie rosła!!!!!!!!! No dosłownie czułam to, że Ci się teraz uda. A objawy nie muszą być. Ja poprzednim razem ich nie miałam. Teraz mam. Ty poprzednim razem miałaś a teraz może nie mieć. Kuźwa z radości aż do męża poleciałam pokazać!!!! Też kazał pogratulować[emoji6][emoji6][emoji6]Jeszcze ciężko mi uwierzyć w te dwie kreski.Moze jutro jak powtórzę test i będą wyraźniejsze to uwierzę.Jakos ciążowa się nie czuje.Przed strata bardziej wszytko odczuwałam.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom